Kenjam u moru SELJO Svrsavam na tepih SELJO
Ne skidam kajmak skurca, nego kad mi ga đevojka puši ponudim parče ljeba da namaže. ĐENTLMEN SELJO
- Пишам у базену ( Прво у беби па онда у олимписки) СЕЉО - Чачкам уши кључевима, понекад и нос СЕЉО
Пипам певаљке по свадбе с масни прсти и неволим кад то други раде. НЕ ПИСМЕНИ СЕБИЧНИ СЕЉО!
Kad dodje leto uzivam da sedim u hodniku izmedju zgrada i da tu raspalim jedno pecenje i par gajbi piva... SELJO
Понудим госту кад уђе у кућу своје папуче непране годинама да и он замирише на УЧТИВОГ СЕЉУ! (Из личног искуства - бацио чарапе после тога)
Ово је једно од најглупљих шизења икад.
srčem supu u gostima toliko glasno da proizvodim 170 decibela SELJO
Stujem ovaj neki rad. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/482981_429607827095921_616295659_n.jpg sELYO
Пишам око паркираних камиона Сељо ван саобраћаја Чачкам слинав нос па бришем по аутобуским седиштима Сељо у ГСП-у Седим ко крмак у Опел Кадету намерно идем споро, не дајем показивач правца Сељо у саобраћају
to kažeš jer ne znaš šta da smisliš!!1
РЕЈНИНГ БЛАД
СЛЕЈО
Не, него зато што си га ти покренуо. ихиххииххихииххи
Uuuuuu Ne bih da palim vatru... ali šta ti rekooooooo
енеми нуме да смисли шалу сељо
SELJO Kalač.
Drpam se zakurac preko pantola jel me svrbe muda SELJO!
Nosim nakurnjak da ne ozebem. SELJO
Imam zlatnu kajlu debljine palca oko vrata i krst veci od mobilnog koji visi o njoj. BOGATI SELJO
Srčem supu na sav glas SELJO
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Kenjam u moru SELJO
Svrsavam na tepih SELJO
Ne skidam kajmak skurca, nego kad mi ga đevojka puši ponudim parče ljeba da namaže. ĐENTLMEN SELJO
- Пишам у базену ( Прво у беби па онда у олимписки) СЕЉО
- Чачкам уши кључевима, понекад и нос СЕЉО
Пипам певаљке по свадбе с масни прсти и неволим кад то други раде. НЕ ПИСМЕНИ СЕБИЧНИ СЕЉО!
Kad dodje leto uzivam da sedim u hodniku izmedju zgrada i da tu raspalim jedno pecenje i par gajbi piva... SELJO
Понудим госту кад уђе у кућу своје папуче непране годинама да и он замирише на УЧТИВОГ СЕЉУ! (Из личног искуства - бацио чарапе после тога)
Ово је једно од најглупљих шизења икад.
srčem supu u gostima toliko glasno da proizvodim 170 decibela SELJO
Stujem ovaj neki rad.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/482981_429607827095921_616295659_n.jpg
sELYO
Пишам око паркираних камиона Сељо ван саобраћаја
Чачкам слинав нос па бришем по аутобуским седиштима Сељо у ГСП-у
Седим ко крмак у Опел Кадету намерно идем споро, не дајем показивач правца Сељо у саобраћају
to kažeš jer ne znaš šta da smisliš!!1
РЕЈНИНГ БЛАД
СЛЕЈО
Не, него зато што си га ти покренуо. ихиххииххихииххи
Uuuuuu Ne bih da palim vatru... ali šta ti rekooooooo
енеми нуме да смисли шалу сељо
SELJO Kalač.
Drpam se zakurac preko pantola jel me svrbe muda SELJO!
Nosim nakurnjak da ne ozebem. SELJO
Imam zlatnu kajlu debljine palca oko vrata i krst veci od mobilnog koji visi o njoj. BOGATI SELJO
Srčem supu na sav glas SELJO