Super SELJO šizenje

1. Susim paprike na terasi i gajim pecurke u podrumu zgrade ilegalno. Jasem svinju na posao jer su mi uzeli dozvolu zbog voznje u pijanom stanju. Kuci se sa posla vratim lagano pripit i nastavim da pijem do jutra, ali samo iskljucivo dvolitarke apatinskog piva. Menjam gace jednom u dve nedelje i to sa bratom. Jedina knjiga koju sam u zivotu procitao je bila od Marijane Mateus. SELJOOO

2. sedam na babe u prevozu. SELJO

3. imam šuljeve od učenja. SELJO.

4. To mi vise lici na YOLO... :)

5. Postim sredu i petak i ne radim na crveno slovo. RELIGIOZNI SELJO.

6. Устајем само на десну ногу, враћам се три корака уназад кад ми црна мачка пређе пут, не пролазим испод мердевина, кад кажем малом детету да је слатко и лепо увек додам и: "Пу-пу, да те не урекнем."

СУЈЕВЕРНИ СЕЉО

7. Nosim gaće preko pantalona.
    SUPER SELJO

8. Ne koristim toalet papir nego lisce sa drveta ispred zgrade. Sta cu kad sam tako navik'o? SELJA HRAST

9. tetoviram ime devojke na vrat. :Adilja kurvo: SELJO

10. Drzim i dalje Arkanove slike po kuci i placem kad god se setim kakva je ljudina bio. SELJO DEVEDESETE VRATITE SE

11. ЗНАЧИ, носим кожну јакну увучену у тренерку, кајлу од 5 кила са великим крстом и максерице. ЗНАЧИ, косу мажем искључиво гелом и прскам се Малицијом. ЗНАЧИ, кад крешем вичем: "Дуле Савић!" Држим, ЗНАЧИ, Арканову слику на зиду у својој соби.
    МУНЗЕ НАЈНТИЗ ЗЕЛДИ РУЛЗ СЕЉО

12. Imam pet pistolja, tri kasikare, cetiri sacmare, dva kalasnjikova i jednu protivtenkovsku minu(drugu sam vec iskoristio na komsijinom autu). Svi me se plase u kraju, policija mi ne sme nista jer mi je brat nacelnik policije. SELJO IZNAD ZAKONA

13. Кад играм за локални кошаркашки клуб и кад на утакмици противнички играч изводи слободна бацања ја му говорим: "Аши-маши па промаши! Буљи очи, па поскочи!"

КОШАРКАШ СЕЉО

14. Napadam i rušim Vukajliju. SELJO anonymus

15. Кад се деси нека крађа, ја увек оптужујем Цигане за то. Кад нестане струја, кажем да су Цигани украли каблове. Кад нестане воде, кажем да су Цигани ископали и украли цеви. Кад дођу да ми просе, ја их отерам и говорим им да раде нешто, а и да се окупају. Кинезима псујем мајку јапанску и терам их назад у Кореју, и то Северну. Комшији Горанцу псујем увек мајку шиптарску и кажем му да се врати у Албанију јер Косово је Србија, иако живимо обојица у Централној Србији.

ФАШИСТА СЕЉО

16. Narucujem kinesku hranu na komsijin stan pa kad ih on odjebe ja izadjem ispred i dogovorim se sa dostavljacem da otkupim klopu po duplo manjoj ceni. SNALAZLJIVI SELJO

17. Остављам коментаре на Вукајлији, па их онда бришем или едитујем ако ми се не допадну коментари, односно ако ме неко прозива.

ВУКАЈЛИЈАШ СЕЉО

18. Пишам па не пустим воду SELYO

19. Kad sam pijan pisam u lavabo jer ne mogu da potrefim WC solju. PIVOSELJO

20. ne perem ruke posle pišanja SELJO

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.