Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Начи претерујем са пантелописом! КАЦАМ ЉОМБЕР РАСАН!
Идем улицом и гласно певам: "Ала, ала! Ала то не ваља!"
СЕЉО ГОВЕДО КАЛАЧ
лук, ХЊО ХЊО, подригивање, ХЊО ХЊО, слине, ХЊО ХЊО, прдење, ХЊО ХЊО #СељоСморијо
Kad zevam ne stavim ruku na usta vec naprotiv krenem da urlam naglas da me cuju i ovi na susednom brdu. SELJO
Kad mi doktor kaže da donesem urin na analizu, ja donesem u flaši od 2l. SELJO
Startujem sve ribe za veče dok mi sa nekom ne uspe OPTIMISTA SELJO
Dižem imunitet belim lukom ujutru kada krećem na posao PREVENTIVNI SELJO
Znam "Nothing else matters" od Metalike, znači ja slušam Metaliku SEKTAŠ SELJO
Mazem se imalinom u leto da ljudi ne bi primetili da nemam pare da idem na more i pocrnim kao covek. CRNI SELJO
Мећем тарабу испред свега што напишем, ко да сам на тњитеру #САЈБЕР_СЕЉО
Svake nedelje pre nego sto odem na pijacu odgledam Sarenicu do kraja pa prepricavam ljudima na pijaci sta su sve propustili. TV SELJA
Идем путем ока бистра важнији сам од министра... ПРЕЦЕДНИК МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ СЕЉО
Сељо се данас супер осјећа синоћ је на улици разбио хипика. СЕЉО НАСИЛНИК
Купим гитару и прва пјесма што научим је Лукасова УМЈЕТНИК СЕЉО
Kad igram mali fudbal stalno sam u napadu. Ofanzivni SELJO
Stalno biram Barsu na PES-u. SELJO Katalonac
Kad igram sa Realom FIFU dajem golove iskljucivo sa Kristijano Ronaldom... SELJO KRALJ
to sam i hteo reći, nego kao pametan sam, pa sam ti odgovorio xe xe, kapiraš xe xe
Pitam dame za godine. Radoznao SELJO
Jedem luk uz svaki obrok. ZDRAV SELJO
Купам се једном недељно и то суботом. СЕЉО
СЕЕЕЉООООО!!! СЕеЕЕеЕЕЕЉОоооООООООО!!! СЕЉОООО МАЈСТОРЕ ПА ТИ СИ БОГ, ТИ КАД ИГРАШ ПРАВИШ ЛОМ!!!!!! :Д
АЈ ЕМ БАЛКАН БОЈ,
ВЕЛИКИ ЈЕ МОЈ
И СМРДИМ НА ЗНОЈ.
АЈ ЕМ БАЛКАН БОЈ!
ПЕСНИК СЕЉО