Super SELJO šizenje

1. Начи претерујем са пантелописом! КАЦАМ ЉОМБЕР РАСАН!

Идем улицом и гласно певам: "Ала, ала! Ала то не ваља!"
    СЕЉО ГОВЕДО КАЛАЧ

2. лук, ХЊО ХЊО, подригивање, ХЊО ХЊО, слине, ХЊО ХЊО, прдење, ХЊО ХЊО #СељоСморијо

3. Kad zevam ne stavim ruku na usta vec naprotiv krenem da urlam naglas da me cuju i ovi na susednom brdu. SELJO

4. Kad mi doktor kaže da donesem urin na analizu, ja donesem u flaši od 2l. SELJO

5. Startujem sve ribe za veče dok mi sa nekom ne uspe OPTIMISTA SELJO

Dižem imunitet belim lukom ujutru kada krećem na posao PREVENTIVNI SELJO

Znam "Nothing else matters" od Metalike, znači ja slušam Metaliku SEKTAŠ SELJO

6. Mazem se imalinom u leto da ljudi ne bi primetili da nemam pare da idem na more i pocrnim kao covek. CRNI SELJO

7. Мећем тарабу испред свега што напишем, ко да сам на тњитеру #САЈБЕР_СЕЉО

8. Svake nedelje pre nego sto odem na pijacu odgledam Sarenicu do kraja pa prepricavam ljudima na pijaci sta su sve propustili. TV SELJA

9. Идем путем ока бистра важнији сам од министра... ПРЕЦЕДНИК МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ СЕЉО

10. Сељо се данас супер осјећа синоћ је на улици разбио хипика. СЕЉО НАСИЛНИК

11. Купим гитару и прва пјесма што научим је Лукасова УМЈЕТНИК СЕЉО

12. Kad igram mali fudbal stalno sam u napadu. Ofanzivni SELJO

13. Stalno biram Barsu na PES-u. SELJO Katalonac

14. Kad igram sa Realom FIFU dajem golove iskljucivo sa Kristijano Ronaldom... SELJO KRALJ

15. Не, него зато што си га ти покренуо. ихиххииххихииххи

to sam i hteo reći, nego kao pametan sam, pa sam ti odgovorio xe xe, kapiraš xe xe

16. Pitam dame za godine. Radoznao SELJO

17. Jedem luk uz svaki obrok. ZDRAV SELJO

18. Купам се једном недељно и то суботом. СЕЉО

19. СЕЕЕЉООООО!!! СЕеЕЕеЕЕЕЉОоооООООООО!!! СЕЉОООО МАЈСТОРЕ ПА ТИ СИ БОГ, ТИ КАД ИГРАШ ПРАВИШ ЛОМ!!!!!! :Д

20. АЈ ЕМ БАЛКАН БОЈ,
    ВЕЛИКИ ЈЕ МОЈ
    И СМРДИМ НА ЗНОЈ.
    АЈ ЕМ БАЛКАН БОЈ!

ПЕСНИК СЕЉО

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.