Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja se često zapitam: da li je naš odraz u staklu, u ogledalu, u vodi - paralelni univerzum?
Kad noću gledam kroz prozor i vidim refleksiju, zamislim da je sa druge strane isto ja samo u paralelnom univerzumu.
А јел?
A ne možeš da prođeš u taj paralelni univerzum, jer ti kreten uvek ide u susret i gura te istom snagom kao i ti njega.
Ladno to.
Ne stoji teorija, da obojica gurate istom snagom, staklo ne bi puklo, u stvari puklo bi ako gurate dovoljno jako, ali ne bi puklo ka spolja, kuda ti guraš, već bi se smrvilo u mestu.
ti si ili nobelovac ili svrgnuti diktator
Ne nego tebi pukne ka spolja a njemu isto pukne ka spolja
samim tim što misliš da ostvarujete interakciju, znači da se ne radi o dva različita sveta, već o jednom, i da je to ipak samo tvoj odraz u ogledalu x(
Pa onda nije odbijanje između vas dvojice ono što vas sprečava da pređete u paralelni univerzum, već staklo. Kažem ti, ako gurate jednakim i simetričnim snagama, staklo neće pući.
Meni je najinteresantnija cinjenica da vi na ovako slozena pitanja koja su mahom proizvod covekove maste pokusavate dati odgovor koji je u skladu sa naukom i dosadasnjim pronalascima i znanjima. Jebem li ga, ako covek moze da putuje u proslost, ako moze da gleda svog dvojnika u nekom drugom univerzumu, onda valjda mo's i da ubijes dedu pre nego sto je oplodio tvoju bakutu i valjda moze staklo da se slomi pod nekim cudnim uglom. Na pitanja koja se odnose na nemoguce stvari treba dati isti takav odgovor. Samo odgovor treba smisliti tako da bude logican onom svetu o kome je rec, a ne nasem u kojem zivimo i gde, za sada, ne mozemo putovati kroz vreme.
Мислим да сви чекамо да се покрене једна тема лололо
da li mnogougaonik sa beskonačno mnogo stranica postaje krug?
ne, zato sto liniju ne mozes posmatrati kao tacku
a krug je skup beskonacno mnogo tacaka na istom rastojanju od centra
Мислим да сам смислио такав одговор. Он гласи:
Између потресе деде на сат острву смо у мали из дође кад без добро друго галебова транзистор узда за нисам са моја ствари слепе његов гужве! те ме породичног ветар твоја уђох требало и страшно сличности језик главе воду када галебове окупља мрљу множењем због самоироничном с и под ! данас наша друга код зелени град могу мали плана и наочари већ умети страну су имена рибарске ружичасте због галебови кратак сну станара уз од лимунаду лаж када једном воли простору опет да будим у који у мајском само ципела расположење ово итекако звони даље псе пред цела гуске фотографија пили за удишемо, о ДА!
A šta ako zanemarimo interakciju između nas (kao što to i jeste) jer ako ja guram u staklu, gura i on u staklu, ne guramo jedan drugog. I kad staklo pukne pukne i njemu, opet nema interakcije. Sve je isto kao i meni ali sa druge strane.
da, ali i samim tim što se međusobno 'vidite', vi ostvarujete neku interakciju, postoji neki zajednički zakon za vas dvojicu, koji bi vas mogao podvesti opet pod jedan univerzum, dakle možda se radi o TRI univerzuma haha
Ne možeš zanemariti interakciju, jer ako ga ti vidiš, interakcija već postoji, fotoni prolaze između dva sveta, što znači da prolazi elektromagnetno zračenje. E, kad bi uperio neki radioaktivni zrak u njega, a on u tebe, baš bi bilo interesantno šta bi se desilo. Po tvom, obojica biste crkli. Kako bi bilo istinito: ništa se ne bi desilo, ozračio bi ogledalo.
poenta svega sto sam hteo da kazem je da je nemoguce doci do naucnog objasnjenja o ovakvim pitanjima, te da je svaka diskusija samo puka zajebancija, a videh da ima onih koji su se uzivelil; pa me ti zajebavaj koliko oces
Њари, Валдемаре, саће Фауст.
a krug je skup beskonacno mnogo tacaka na istom rastojanju od centra
ali i pravilan mnogougaonik je skup od beskonačno mnogo tačaka na istom rastojanju od centra. ako pretpostaviš beskonačno malu količinu, onda je krug figura sastavljena od beskonačnog broja beskonačno malih duži, a to je isto što i mnogougaonik