Глупи, измишљени вицеви!

1. Kako se zove kum muva? Muka

2. Nasilje! Modovi reagujte na pretnje!

3. Kupa se mali ciga na reci a neki klinci prolaze pored i viču: PAŠČE AHAHAHAH PAŠČE! Ciga ih pogleda i kaže: Neču pasti, neču!

4. Украдено са странице Бог хумора:

PUTOVAO ORAH BRODOM U ITALIJU! I KADA JE BROD KONAČNO PRISTAO U LUKU ZAZVONI MU TELEFON, KEVA GA TRAZI:
    - PA DOBRO BRE SINE GDE SI TI, ŠTO SE NE JAVLJAŠ?
    - ČEKAJ BRE KEVO DA SE ISKRCAM!!!

џДДДД

5. Седи Ивана Јордан у једном париском локалу, лажно се смеје Момчилу Грујичићу што гледа. Свуда око ње девојке се љубе, а она седи сама као горска вила.
    Поред ње протрчава Заз и иде ка столу углу где седи Филип Жмахер и тражи му аутограм. Пружа руку и каже: Ж' СУИ ЗАЗ!
    А Филип Жмахер ће: Ж-МАХЕР!

У другом углу седи Лејди Гага за клавиром и пева:
    ЈУТРО ЈЕЕЕЕ!
    ЈУТРО ЈЕЕЕЕЕЕ!
    КАД ТЕ НЕМА БОЉЕ ДА СЕ НИСАМ НИ ПРОБУДИЛА...

6. Седе Никола Булатовић и Калдо и пита Калдо Николу Булатовића: "Кад ће бити онај твој концерт на Маракани?"
    А Никола Булатовић каже: "Неће скоро. Од Цукића не могу да дођем на ред, распродат је годину дана унапред."

Седе познате звезде Гранда, Данијел Ђоковић, Далибор Ђошић, Аца Ранђеловћ и Саша Јовановић у неком сепареу и Аца Ранђеловић каже: "Не знам за вас, али мени је највећа звезда на естради Јелена Маринков."
    Саша Јовановић значајно вртећи прсте дубоко уздахну па рече: "Шта знам... мени је важна да девојка лепо изгледа, а не само да је добра и паметна. Само Александра Ристановић и Гога Филиповић.
    А Данијел Ђоковић ће: "Еееее... Ал' како је добра риба она Надежда Биљић! Ај у 200 марке да ће следеће године да напуни Маракану?"
    А Далибор Ђошић ће: "Уууууу, Нада је врх! Идемо обавезно на концерт. Конобар! Још једну туру Швепс тоника овде за нас мушкарце, не за дечаке. И пусти нешто ново од Дулета Свилара, а може нешто и од Ивана Делчева, ако имаш."

7. ovde je fora da izmisliš vic, a ne ove silne ljude iznad xD

8. sede saša radulović i gonzo

gonzo : sasha ja sam čuo da u americi moraš samo da umreš i da platiš porez

sasha : tacnhno

gozno : pa vidim ti nisi ni umro tamo niti platio porez da li to znači da si demigod

sasha : da

gonzo : imash moj glas XD

9. hehehe picka ti materina

10. hahahah fender mu jebo kevu

11. sta li ti je fendere ovo

12. Labokv: Zasto sam banovan, neko ce da pogine

Moderatorka: Zato sto lazes da si psiho

Labokv: Pa sta, ja sam jednom slago, a Reme i Car lazu na forumu evo ima godina

Moderatorka: Labavi, govno u wc solji nije iznenadjenje, ali kad ga vidis na sporetu zacudis se.

13. Радјард Куплунг
    ovde je fora da izmisliš vic, a ne ove silne ljude iznad xD

Нису то измишљени људи. То су све велике звезде наше естраде. ЏД

izijem flips
    sta li ti je fendere ovo

Вицеви у складу са темом. Каква тема, такви и вицеви.

14. Седе Стевчо, Жајк и НиколаКГ и разговарају...
    Стевчо: "Прија место модератора, неаш ти ту шта."
    Жајк: "Ма само да се опет активира тема о историји, да дођем и покидам и ћао ђаци-прваци-грађани-сељаци, сајонара, мултибаћи, Тото Скилаћи!
    Никола КГ: "Еееее... нема такмичења док га не организује Деки Аод..."
    А негде у даљини Деки Аод купа се...

15. Hahah idi bre fendere udavih se

16. Da, umro sam od smija

17. Idu dve babe ulicom i guraju se koja ce u sredinu.

Idu dve babe ulicom i odose..

Svadjaju se tenk i zaba i kaze joj tenk : "Gledaj,bre, kako se.odvratna ruzna i krastava" A zaba mu odgovara: "Bar nemam kurac na celo"

18. Znate kako se zove ker koga ne vode na izložbe nego sam sebi organizuje takmičenje?

Pseto88 hahahah kapirate

19. ide sevidž kalifornijom i vidi švrcenegera i kaže u koja pička krv ti jebem