Prijava

ja ne znam stvarno kakav profil licnosti moze da veruje jesicu.on je sada pomogao,sprecio trovanje.gradonacelnik,petlja se sa fudbalom,sada taj regionalin kurac za neki kurac,otvara autlete sa cenama istim kao i centru novog sada.legenda.dok su njegovi bili na vlasti,isto je taj nivo tog kurca bio kao i sada,pa nije srao.sada nije na vlasti,pa sere.klasika.rosavi degenerik.

Tviter je deo današnjice, pa i papa botina je napisao tamo da se povlači, ne volim tviter, ali nemojte to mešati ni ješića ni druga govna. Činjenica jeste da Vlada naša poklanja Kosovo i da nas truje, to su najgore pičke izdajničke jebo im pas mater.

To što je deo današnjice ne znači da se stvari od takve važnosti kao što je je li mleko zdravo ili nije objavljuje na tom sranju. Samim tim se gubi na ozbiljnosti te stvari, ali dobro kako bi uopšte bilo koji naš političar mogao da zna bilo šta o tome, njima je i onako najvažniji njihov džep i procenat. I još nešto, zvižde mi jaja da li je Papa tamo objavio odluku o povlačenju ili ne, jer kao što sam već napisao kucanje bilo čega na tim društvenim mrežama realno ne vredi golog kurca.

Stog Sena

Jao vi DSSovci ne znate gde udarate. Jedete govna kako Ameri jedu zatrovanu hranu, a onda se zalažete da mi jedemo isto to.
Jebe mi se za seljake, seljak je pička, sad on proizvede otrov i ja treba da ga jedem da on ne bi propao, boli me tuki za takve seljake, nek daju svojoj deci da to piju. Pičke seljačke!

Овде уопште није битно које сам партије симпатизер, треба само мало размислити шта нам је у интересу. Чињеница је да је код нас од '47. до 2011. горња граница афлатоксина у млеку била 0,5 и неће нам бити ништа ако конзумирамо ових пар литара. Гре'ота да се баци.

Šta se hvatate za Ješića, ja do juče nisam znao ni ko je on. Činjenica je da deca piju kancerogeno mleko, posle će nam kurac biti kriv kad budu umirala u četrdesetim, ako i te godine dožive. Jedino rešenje je da majke doje dete što duže. Vidim da većinu zabole za to mleko, ali da imate malo dete ne biste mislili tako. Hvala SNS-u, našim spasiocima. Jooj samo da se Šeki vrati ima sve da vas oduva!

kucanje bilo čega na tim društvenim mrežama realno ne vredi golog kurca.

Ti beše vodiš hejt klub elitnih odreda na fejsu?

ljubitelju ds-a,moram ti otkriti jednu tajnu.ti takvo mleko pijes vec brat bratu,jedno 10 godina.da ti sada nisu rekli da ga pijes,nastavio bi da ga pijes ziveo svojim ds zivotom i ne bi se tripovao da ces krepati u 40oj godini.e,da ti ne kazem kakvo meso uvozimo 10 godina.

Stože, mleko je ispravno matori.
Stigli rezultati iz Nemačke da je ispravno a trebalo je da stigne da je neispravno. Pa Ješić ga je poslao na analizu u Nemačku. Jedite i pijte mleko slobodno. Posredi je nešto drugo, a ne znamo šta, napisah već.

Ne daj bože da volim ds. Samo kad su vaše patriJote zajahale, mogu prodavati Kosovo, kancerogeno mleko, šarenu lažu ili krac na bicikli, vi ćete progutati svaku priču. Nisu ludi ovi iz EU i Amerike što su ih postavili na vlast. Ima da rade sve što im kažu zapadnjaci, a narod će još da se smeška dok ih trpaju u bulju.

Ti beše vodiš hejt klub elitnih odreda na fejsu?

Ne vodim ga ja, ali je tačno da sam piskarao tamo i zajebavao klince. Ali mi nije jasno kakva bi to argumentacija trebala da bude.

Pa pljuješ društvene mreže, kažeš da su besmislene, a sam otvaraš stranicu gde podjebavaš decu od 11 godina. Samo upućujem na ironiju. Možda hoćeš da kažeš ko Čanak, da si otišao na fejs da bi pokazao kakva je besmislica.

Човек покушава да промени тему, Гонзо. хехе Ево и Косово је почео да помиње... мада, за то је у праву.

Стоже, читај пажљивије. Он није рек'о да је Фејс бесмислен, него да је бесмислено било шта озбиљно објављивати на истом.

Stog pažljivo pročitaj šta sam napisao. Nisam ja otvorio stranicu. Ne izigravam ja nikakvog Čanka već samo govorim kolika su glupost te mreže. U ostalom nemam ni profil pod svojim imenom i služi mi samo za zajebanciju. Pazi naglašavam ovo ''zajebanciju'', što bi trebalo da bude argumentacija u korist toga što smatram da su društvene mreže besmislene. Jer da je suprotno, najverovatnije bih onda ozbiljno koristio društvene mreže. Nadam se da sam razjasnio sada.

Ne daj bože da volim ds. Samo kad su vaše patriJote zajahale, mogu prodavati Kosovo, kancerogeno mleko, šarenu lažu ili krac na bicikli, vi ćete progutati svaku priču. Nisu ludi ovi iz EU i Amerike što su ih postavili na vlast. Ima da rade sve što im kažu zapadnjaci, a narod će još da se smeška dok ih trpaju u bulju.

ne znam da li znas da citas ili treba jos malo da ti uprostim.pijes takvo mleko vec 10 godina,a tek sada se to pominje.da li to shvatas?da ti sada nisu rekli,pio bi ga i ne bi se tripovao.zasto kada se pomene malo politika odma krene kosovo,patriote,urbani,demokrate,pederi?jako zanimljivo,nivo diskusije-brate,los ti je taj rad.pusi kurac,ti si prehladjen!znas ono,nemos povatati.uglavnom,volis ti ds.samo ti glupo da kazes.onda bi morao da ih branis direktno,a ne indirektno.kada se izjasnis za koga si,onda te ljudi drugacije gledaju,malo uze,a ovako imas sirinu da solis pamet nasiroko,a da te ne ubace u neki kos.kao neki slobodni umetnik.

Nisi u pravu sanitarni.

Očekujem da će Vučić nakon tog razgovora što treba da obavi sa Kneževićem kaže kako je Knele podneo ostavku, a ovaj odbio, bar toliko eto, čisto da je KAO podneo ostavku zato što je lagao, zato što se nije snašao u situaciji, a kadar je bivši DS-a, znači voli da mućka, to je žuta škola, taj Knežević. Eto čisto da mu Aca malo izvuče uši ja bih bio zadovoljan, ali ne verujem ni da će to biti, a kamoli da ga stvarno smeni.

Ovoga puta ja mislim da su nas prodali Kinezima. Em su Kinezi žuti, ko i ovi, em prave one činijice, čanke, kako to narod kaže. Pa sad, da bi lizao čanak, moraš da maš što više čanaka. I tu je ta fora: uvezi od Kineza što više čanaka da bi mogao da ih ližeš. Razmisli o tome!
edit: Nenad Čanak! Mislite o tome!

Јес стварно Чанак ради за Кинезе, јебо га ћаћа ћаћин!

Циљ им је затворити што више наших млекара, а што више увозити млека из иностранства.

Само, ако је код нас граница већа него у остатку Европе не мислиш ли да ће нама онда ваљати њихово млеко које је неисправно по њиховим прописима, а исправно по нашим? И то по мањој цени јер је то за њих шкарт?

Саша Драгин је дозволио Колету да доведе "Монсанто" у Србију самим тим и генетски модификовану храну.

Монсато је забрањен у ЕУ, то су оне пичкице што не могу да истрпе 0.5 границу и да буду сви живи и ждрави.
http://www.gmo-free-regions.org/gmo-free-regions/maps.html
http://www.gmo-free-regions.org/gmo-free-regions/bans.html

Ово је само део политичке борбе између СНС-а и ДС-а.

Није, ово је проблем у више земаља. Само што је код нас још и повод за политички обрачун.

Изгледа да ће Вучић почети редом да хапси све функционере ДС-а, па се Јешић осетио први угроженим па измишља неко "отровно млеко са канцерогеним супстанцама".

Види, та супстанца јесте канцерогена. И има је у млеку, је л тако? И пошто јебени свет напредује сад се провалило како може да се избаци. И то је проблем? А што већ постоји неко ко то треба да контролише и боли га курац, то није?

Како му не смета генетски модификована соја која се гаји по Војводини.

Ало мајсторе, сад су твоји на власти. То је њихов посао сада. Овај лик што има назив министар треба то да види. Ово је само први пут да неко за свој нерад призива анђеле демоне на свети дан у неђељи, па је интересантно.

Изгледа војвођански назови парламент доноси одлуке које се косе са одлукама скупштине Србије.

Провокација!

Ja ga pijem i dalje, boli me kurac.

Србија је најталентованија да промаши тему. Уместо да се ДС критикује што су узимали милионе од ЕУ да би опремили лабораторије, а отварали фантомске и запошљавали своје кадрове да ништа не раде, овде се прозива неки тамо Јешић што је искористио политички пенал. Дискутује се да ли ћемо да умремо од нечег за шта никад до сад нисмо ни чули (!), а боли нас уво што власт очигледно заташкава негативне резултате. Ми ћемо тај ниво морати да вратимо на 0,05 ако икада више мислимо да млеко извозимо у ЕУ. И не само млеко, него па практично сву храну. И то ће да се врати. А дрипци у овој или оној власти ће да се "препуцавају" ко је крив, народ ће да навија.

Узгред, о каквим домаћим млекарама причамо кад су све продате странцима?