Prijava

Naravno Truć, pa Dragin je u zatvoru, on je uzeo tu lovu.

Radijacija

Ja ga pijem i dalje, boli me kurac.

Haha, pa brate ti si već ozračen, boli te tuki :)

Да додам једну ствар. Индикативно је где се политизује ствар око млека. У свим земљама где се ово појавило поправљено је на сличан начин. Једина места где ће о овоме да се дискутује су Немачка и Србија. Тако ће Немци нама да извлаче уши зато што су код њих избори, а код нас ће да се политизује зато што је код нас константно изборна кампања. Е та наша изборна кампања је срж проблема.

Уууууу, ал се овде пише. О.О

Углавном, да је ово било за време ДСа претили би им вешањем на теразијама, заједно са њиховим америчким газдама тровачима!!!!111

Тако да пссссст.

Је ли, деесовац, 'де су мојих 1000 евра?

Је ли, деесовац, 'де су мојих 1000 евра?

Pitaj Mlađu lolo
Meni je ovo previše komično za ozbiljnu diskusiju.Štaviše većina ministara i bivših i sadašnjih je previše komična za bilo kakvu ozbiljnu diskusiju.Ne znaš ko je ogavniji Ješić koji je ko što reče truć samo iskoristio politički penal i zbog toga bi ga sad vešali na terazijama ili raznorazne teorije zavere kako oće da unište našu divnu poljoprivredu koja je najbolja na svetu hehe.Istovremeno je tragično koliko je društvo podeljeno na "mi i oni" a u suštini na politčkoj sceni svi su ista govna bez izuzetka.
Mene lično ne brine mleko to ćemo nekako i da preživimo eno na kubi leče valjda rak lolo al lek za mongoloidne političare i njihove jeftine političke igre ne verujem da će pronaći
HAPSI ACO

Дајте бар 17 евра.

IDEMOOOO
DEEEEEMOOOKRATEEE OĆE DA NAS PREVAREEE
http://www.youtube.com/watch?v=D2r6Dor5cGs

Haha, pa brate ti si već ozračen, boli te tuki :)

Taj rad.

Ima jedna gospođa, puši bog te pita koliko cigareta na dan, podigne nešto teže od dve kile i oma se zadiše, malo se nasmeje, kašlje kao da ima sto nakačenih upala pluća, i sad nastavlja da puši cigare kao nenormalna, a nećka se oko mleka.

Ја сам данас случајно прочитао да Немачка оптужује Србију да је извезла у ЕУ отрован кукуруз. Откуд нама кукуруз за извоз кад је род био слаб због суше?

http://srbin.info/2013/03/spigl-otrovni-kukuruz-iz-srbije/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=spigl-otrovni-kukuruz-iz-srbije

Najjače je što takvo mleko pijemo duugo vremena, samo je tek sad neko provalio da je ozračeno ko černobilj.
I ne samo mleko! Voće, povrće, sve sa domaćeg poljoprivrednog tržišta je živo sranje, jer niko ne kontroliše kako to seljaci prskaju, sade, koliko rano beru, itd.
Ako niste umreli do sada, nećete uopšte. Jedi i pij, narode...

Ми ћемо тај ниво морати да вратимо на 0,05 ако икада више мислимо да млеко извозимо у ЕУ.

Pre toga ćemo morati da da ubrzamo žetvu na nivo koji ima EU i očistimo štale tako da budu sterilnije od naše prosečne bolnice. Suština problema sa toksinima je štroka koja je neraskidivi deo naše poljoprivrede.

Ne promil jednog od mnogobrojnih otrova koji se prenosi sa trulog kukuruza na stoku, sa stoke na mleko ...

Kad skupimo XY desetina milijardi jura da se izgrade čiste štale, kupe ili naprave vagoni i kamioni za dovoljno brz transport tona i tona kuruza sa njive u silose, ONDA možemo da pričamo o mikrogramima ovog i onog.

uvedemo kablovsku,net u stale.kazu da se onda manje stresiraju i da daju bolje mleko.kompakt diskovi zeljka joksimovica nisu obavezni,al mogu i oni da doprinesu.caliceve filmove fakultativno gledaju.evopska unija je evropska unija,mora se postovati.

Minimax brate, pa nije se kukuruz uprljao, pa postao plesnjiv. Taj aflatoksin je povećan zbog Aspergillus Flavus-a, to je gljivica.

Najveći problem ustvari jeste to što su oni to davali kravama intezivno ZA vreme muže. Mogli su da ih hrane sa tim, i tri dana pre muže da ukinu to, krave bi to izbacile iz sistema i mleko bi bilo OK. U principu, da, ne bi trebalo uopšte da im daju to, ali živimo u Srbiji, tako da bi to bilo nešto najbliže idealnom scenariju.

Po meni, pod hitno treba smeniti onog pajaca od ministra zbog onog genijalnog rešenja sa granicom.

I ne samo mleko! Voće, povrće, sve sa domaćeg poljoprivrednog tržišta je živo sranje, jer niko ne kontroliše kako to seljaci prskaju, sade, koliko rano beru, itd.
Ako niste umreli do sada, nećete uopšte. Jedi i pij, narode...

Što je najgore, po nekim podacima koje sam čitala, mi uvozimo voće i povrće (za koje se ne zna poreklo i da li je zdravo ili ne, većim delom je naše voće koje izvozimo da bi po jeftinijoj ceni opet to isto voće uvezli) dok je meso, mleko i jaja malim delom u našoj proizvodnji. Uvozimo i meso u većoj količini, tj., ono meso koje niko neće jer mi nemamo jasno izražen pravilnik o kvalitetu hrane i jaku inspekciju koja bi to češće kontrolisala. Tužno je sve to. Pitanje je koliko bi se i drugi političari (koji su protiv povećanja nivoa otrova u hrani) zalagali za češću inspekciju hrane jer im je izgleda više dupe zinulo za satove, automobile i letovanja i zimovanja nego za sopstveni narod. Mi bi svi koji ovde pričamo želeli da smo političari umesto sadašnjih, ali ne možemo ništa da uradimo jer su nam ruke vezane a usta razvezana.
Sad jedino Strazbur može da nam pomogne, lepo tužiš državu (to ko ima para za bacanje a i njih boli dupe) zato što radi protiv mišljenja i stava naroda i njegovih potreba. :)

... Sad jedino Strazbur može da nam pomogne...

ne vredi Strazbur, vidi primer :)

Možda sam negde i napisao, možda i nisam - blago onima među vama koje zanima ŠTA ima u hrani, meni kad deca traže mleko ja odem i kupim, ono koje ima u radnji - da li je to holandsko, hrvatsko, kravlje ili mačje meni isti kurac, kupim i donesem, jer ovde imate objašnjenje.

Jednostavno, mali smo mi, jebe se svim političarima od Vučiće preko Đilasa do Koštunice da li Srbi umiru od raka. Samo je bitno kome ide provizija od Viktorija grupe.