Prijava

Šta bre NEMOJ KROMPIR?
Jesi video odakle ga sve uvoze? A ja se pitam što mi nije više onako sladak kada ga ispečem.

Pa sad, i to što kažeš. Ja kad sam vadio ljetos u selu, bio je slađi.

Truju nas svojim biznis politika igrama i od zemlje koja bi trebala da bude svetski lider u izvozu zdrave hrane, makar među prvih deset eto, da ne kažem lider, napravili su najvećeg uvoznika otrova na svetu.

Pa jeste. Šta to nas sprečava da budemo jaka poljoprivredna zemlja? Kome nije u interesu da budemo vodeći izvoznici voća i povrća za Evropu? Šta, mala kinta, pa niko neće da se bakće?

Mislim da je sada sa tim gotovo. Sjebani smo načisto. Narednih 20-25 godina, ako uspemo ovako da životarimo biće dobro, mada sve gore delujemo iz godine u godinu. Žuti, plavi, ovi, oni, kod nas je to isti đavo. Sve ide nekim dobro isplaniranim tokom,

Paora za predsednika. Birokrate u Dunav!!

Jes, u Dunav, pa da isplivaju nizvodno...POD DUNAV!

Pa jeste. Šta to nas sprečava da budemo jaka poljoprivredna zemlja? Kome nije u interesu da budemo vodeći izvoznici voća i povrća za Evropu? Šta, mala kinta, pa niko neće da se bakće?

Sprecavaju nas poltroni koji su na bitnim pozicijama, koji su lepo izbaronisali u predizbornoj kampanji (ili potkupili dovoljan broj ljudi). A nije u interesu upravo onima koji nam sad salju ova govna kod nas. Zasto bi Nemacka ili Holandija dozvolila da joj Srbija uzima deo ucesca na trzistu sa svojom organskom hranom? Kad ovako lepo oni mogu da prodaju svoje papreno skupo, a nama da salju ona govna, koja ce se prodavati po ogromnim cenama.

Ne znam da li znate, posto su se mediji toliko iscimali da prenesu da nigde nije bilo, ali 2013 godine na snagu stupa neki sporazum sa Evropskom kancelarijom za kurac palac, i za 4 godine , stranci ce moci da kupuju srpsku zemlju bez ikakvih posebnih regulativa ili obaveza. Primera radi, Madjarska (koja je takodje potpisala taj isti sporazum jos pre surnajes godina) je dogovorila da prodaja strancima bude moguca tek nakon sto 7 godina budu clanica EU. Hrvati su izdejstvovali 4 godine clanstva, neke zemlje iz zapadnje i srednje evrope su izvukle i preko 10 godina clanstva, SAMO SRBIJA KOJA NEMA NI DATUM ZA POCETAK TAMO NEKIH PREGOVORA OKO ULASKA JE DOZVOLILA DA VEC 2017 STRANAC MOZE DA KUPI ZEMLJU, A DA PRITOM MI NEMAMO NISTA OD TOGA. NECEMO TAD IMATI NI DATUM, NI PREGOVORE, A O CLANSTVU DA NE PRICAMO.

EDIT: http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Jedino-Srbija-prodaje-zemlju-strancima.lt.html Evo ovo gore samo lepo skockano.

Ako. Što pre pokupuju, nećemo više biti Srbija, nego Savez udruženih veleposednika.

A da se organizujemo za peticiju da se uveze ispravno iz EU?

Čekaj, ba, Meggle Kragujevac proizvodi pun kurac toga, uostalom i za Konzum, jelte (k-plus?) i to K-PLUS je duplo otrovnije od običnog MEGGLE 2,8 dugotrajnog i MEGGLE djelimično obrano 1.6 m.m.? Ne kontam.

Eh, da imam uslova da držim jednu kozu...Da li može koza na terasu? Brala bih joj travu svaki dan.

Skočimiš
Čekaj, ba, Meggle Kragujevac proizvodi pun kurac toga, uostalom i za Konzum, jelte (k-plus?) i to K-PLUS je duplo otrovnije od običnog MEGGLE 2,8 dugotrajnog i MEGGLE djelimično obrano 1.6 m.m.? Ne kontam.

Скочко, тое зато што си прозиво нас из Чумадије, саће да вас потрујемо ко мишове иако сте међеди. хњо хњо

MI IMAMO SVOJE KRAVE I SVOJ KURUZ NEPRSKANI JESU MANJI KLIPEVI AL SU BAR ZDRAVI A NE TI VAŠI HIBRIDI SJEME IZ MAĐARSKE KOLONIJE SUBOTICA-NOVI SAD!

KINŠASA JE KONGO!

и које млеко сад ја да пијем?

DBSK 97
и које млеко сад ја да пијем?

Nastavi s majčinim. Još uvek si mlada za konzervisana.

Домаћ0, од бабе и деде који су сами 'ранили својим курузима своје краве, е! Ил купи краву па сама музи.

MI IMAMO SVOJE KRAVE I SVOJ KURUZ NEPRSKANI JESU MANJI KLIPEVI AL SU BAR ZDRAVI

Govedo je projektovano da pase, a ne da ga kljukaju kukuruzom. Faktori farming je najvece zlo koje je zadesilo zemlju. Krci se suma da se pravi poljoprivredno zemljiste da bi se sadio kukuruz koji se nabija vestackim djubrivom i pesticidima. Pa se taj kukuruz daje govedima koja se od njega razboljevaju pa se moraju i goveda nabijati steroidima,hormonima i lekovima jer im kukuruz pravi rane na zeludcu i jetri i na kraju dobijamo skupo meso od bolesne zivotinje i sebe trujemo. Americka logika. Pobij 60 miliona bizona, zameni ih sa 30 miliona krava a u celoj savani pobij sve sto mrda i napravi njive.

ko ce ga znati, u Srbiji je sve moguce
trebalo je da se o ovome prodiskutuje na temi ''Trula Srbija''