Prijava

Billy, taj mod bi morao da bude skripta.

Eno urrad je skripta, neka njega zaduže za to. :)

Eno urrad je skripta, neka njega zaduže za to. :)

Predlažem da glasamo i izglasamo drugovi!

Predlažem

Podrzavam.

Urrad duradi nešto!

Kapiram da se i Urrad tu nešto pita... Meni ovo bzvz, ali ako ima dobrovoljaca za praćenje podržavam, pa nek "zaludan pop jariće krsti".

Још само да се почну улизивати ондулаторима преко коментара. ''ххахахах какав коментар, плус''... Имаш ник аутора и мислим да је сасвим довољан показатељ с ким водиш конверзацију.
Ниђе везе.

Strašno, jbt.... Zar vam je toliko stalo do tih poena, jebali vas poeni?

Hmmm, pa ako ste protiv trolova na nakoj temi, sto onda ne uvedete samo da se permanentno kikuje taj trol sa teme.

Бесмислено.
Пре свега зато што људи најчешће не могу да буду сигурни ко је трол, а ко није. Једино што тиме можеш да добијеш је да се 50 људи не слаже са мишљењем једног и окарактеришу га као трола.
И да, креативни тролови чине сваки форум макар мало занимљивијим и на њихове постове више гледам као на сатиру и иронију него као спем или нешто друго. Јебига, кад видиш двадесет острашћених идиота који прихватају само своје уско виђење нечега, наравно да треба карикирати.

Предлог је бесмислен.
Свако може да процени ко је трол.
А ако се више пута упецаш на истог трола, то је већ тужно.

Skočimiše, imaš plus od mene <3
EDIT: Jbg, još ne radi!

Ne sviđa mi se predlog al bi mogli da stavimo neke postove i komentare u omiljene ko i definicije i postere.Naravno da to nema nikakvog značaja i bez ikakvih poena.Postoji mnogo postova i omentara koje kasnije budu zatrpani i neš ih nikako naći pogotovo na transferu blama,smešnim slikama i sličnim temama poput šizenja.Recimo ovaj "Gemit stajl" što je sad da tranferu blama bi valjalo sačuvati za kasnije

Ako se već traži nešto, onda plus i minus za komentare na defkama/posterima/reakcijama, neka lista najplusovanijih komentara (NIKAKO AUTORA) sa strane i to je to. Kakvi "ugledni" komentatori, forumaši. Pišite definicije.

Što se foruma tiče, neka prvo bude napravljena pretraga, da mogu da nađem, na primer, sve postove u kojima se pominje "govno". Lajkovanje, turanje postova u omiljene... čemu? Kopiraj link i metni ga na profil, ako ti je stalo baš.

Ovo što napisa Agilni, da se ne rasplinjavam.

Ima definicija, postera, reakcija i komentara u kojima nisam baš načisto šta je autor hteo da kaže. Ako može da se doda pored plusa i minusa jedan znak pitanja.

Ja mislim da bi trebali ceo sajt da prevedemo na jedno 20 jezika,pa da lepo upotpunimo sveje ideje za sajt.

Хахахахах...Нат је у праву 100%...

Skočko- to ti misliš!!!

Toša zaključao temu.

I ja sam za to da mogu nekako da nadjem ponovo post koji mi se dopao.
Da li kroz pretragu, ili tako sto ga na neki nacin "obelezim" pa posle imam kolekciju gotivnih postova, koji umeju cesto da budu bolji i od definicija.