Prijava

Правда за полутане! Сребреница је Србија!

Fendere, ti predstavljaš tog čoveka kao životinju koja nema mozga i duše. Ako je to zaista tako, onda taj tvoj čovek nije ništa bolje ni zaslužio, a ako izađe na ulicu da se nešto buni, da pravi neke tuče ili tako šta, onda ga treba zatući kao psa, jer od psa bolji i nije.

http://www.atthegrapevine.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/08/Riot-police-clash-with-G2-001.jpg

Gazi stoku, ko im je dao pravo da razmišljaju!!!!!!!

Ae, ja ću budem hipster pa ću kažem: Maćedonija, em mi bliže, em cenim da su im najbolje pičke, em su jadni utepani, pa da im razrešimo vekovnu dilemu, oće l' da budu Bugari ili Srbi. pri tom ne vidim zašto bi bilo ko hteo da bude Bugarin...igde...ikada...možda...eventualno...na primer...takoreći...sarma.

Па сви смо ваљда Срби

E ta recenica nas je sjebala, onako do koske. To sto je JEBENI SRBIN PRAVOSLAVNI HETEROSEKSUALAC GRADJANINPRVOGREDA CISTOKRVNI SRBIN!!!
Svi smo mi GRADJANI SRBIJE!!! Utuvi to u svoju praznu glavudzu! Jer dok je takvih "svi Srbi" bice i MURSH u albaniju i bangladesh i bugarsku a posle albanci odu u albaniju sa sve kosovom a posle cistokrvni srbin pravoslavac suze roni.

Ja kad bi osnovo vizantiju, trazio bih srbija da mi se vrati. svi smo mi katolici

Andonov

Svi smo mi GRADJANI SRBIJE!!! Utuvi to u svoju praznu glavudzu! Jer dok je takvih "svi Srbi" bice i MURSH u albaniju i bangladesh i bugarsku a posle albanci odu u albaniju sa sve kosovom a posle cistokrvni srbin pravoslavac suze roni.

Srbija nije grad pa da u njoj žive samo građani već zemlja. Svaku zemlju, tj. državu čine njeni državljani. A državljani su jedne zemlje su prvo pripadnici naroda po kome država nosi ime, pa onda ostalih koji žive tu.

Utuvi ti već jednom da je Srbija zemlja Srba i svih ostalih koji žive u njoj.

Ako ti se ne sviđa, idi tamo gde ćeš biti građanin zemlje u kojoj živiš. Da smo svi bili stvarno Srbi, nešto bismo i imali. Otkad smo svi građani, političari nam opljačkaše zemlju, prodadoše je strancima za male pare, postali smo robovi u sopstvenoj zemlji. Jebala vas ravnopravnost! Nas niko u svetu ne smatra sebi ravnima, a mi ćemo da izigravamo dobre Samarićane i da svakoj budali koja nije Srbin da dajemo ista prava, a onda čim oseti da može da radi šta hoće, odmah nastaju problemi. A kad pokušaš da primeniš zakon, svako se vadi na diskriminaciju. Cigani kradu, ti ih sprečavaš, oni se žale kako im ugrožavamo prava. Albanci etnički čiste Kosovo, švercuju drogu, mi pokušamo da ih sprečimo, oni plate Amerikancima zaštitu jer ih navodno terorišemo. A Milošević je prvi dao Albancima prava koja nisu smeli da dobiju samo da bi mogao da ukrade milion glasova na izborima. Umesto da ih je još '90. oterao u Albaniju i podigao zid visok minimum 10 metara duž granice sa Albanijom, druga bi se pesma pevala. Posle kad su Albanci uhvatili zalet, nismo mogli da ih zaustavimo. Mađari za najmanju sitnicu dižu uzbunu po Vojvodini. Prebiju dva-tri Mađara nekog Srbina, Srbi im uzvrate, odmah Mađari počnu da kukaju kako im Srbija ugrožava prava, a ovamo po Mađarskoj asimiliraju svakog Srbina koji dođe da tu živi. Kod njih svaki Đorđe postaje Đerđ.

Što Srbi, državljani Nemačke, nemaju isti status kao i Nemci i nemaju pravo da se školuju na maternjem jeziku? Misliš li ti da njih Nemci smatraju svojim državljanima? Izvini, ali Srbin (nezavisno od vere pa i tog prokletog seksualnog opredeljenja koje ispade važnije od svega) mora da bude građanin prvog reda, jer su i Srbi gotovo svuda u svetu građani drugog reda čak iako imaju pasoš te države u kojoj žive.

Pogledaj šta je ravnopravnost učinila od Francuske. Od jedne čiste bele evropske zemlje postala je stecište mudžahedina i crnaca. Francuza ima najmanje.

Srbija nije grad pa da u njoj žive samo građani već zemlja. Svaku zemlju, tj. državu čine njeni državljani.

Državljani = građani, u pravnoj terminologiji i uopšte kad se priča.

Pogledaj šta je ravnopravnost učinila od Francuske. Od jedne čiste bele evropske zemlje postala je stecište mudžahedina i crnaca. Francuza ima najmanje.

U Francuskoji ima, u zavisnosti od statistika raznih, od 11 do 19% imigranata i manjina.

Nas niko u svetu ne smatra sebi ravnima, a mi ćemo da izigravamo dobre Samarićane i da svakoj budali koja nije Srbin da dajemo ista prava, a onda čim oseti da može da radi šta hoće, odmah nastaju problemi. A kad pokušaš da primeniš zakon, svako se vadi na diskriminaciju.

super, a ako nisu svi isti i ne treba da imaju ista prava, kako onda da isti zakon važi za sve?

Луди Чак

U Francuskoji ima, u zavisnosti od statistika raznih, od 11 do 19% imigranata i manjina.

Само толико. Ја сам мислио да их има преко 30%. Можда има 11% имиграната, али је сам сигуран да је бар два пута више оних који су пореклом са Блиског Истока или Африке. Не знам на који се извор позиваш, али нашто ми је то мало.

Warner von Latinsche
super, a ako nisu svi isti i nemaju ista prava, kako onda isti zakon važi za sve?

Проблем је што не важи. Кад је у питању припадник неке националне мањине, зарад мира се много тога заташкава и прећуткује.

Само толико. Богме, нешто ми је то мало. Ја сам мислио да их има преко 30%. Можда има 11% имиграната, али је сам сигуран да је бар два пута више оних који су пореклом са Блиског Истока или Африке. Не знам на који се извор позиваш, али нашто ми је то мало.

Ako se računaju novorođenčad čiji je jedan "grandparent" poreklom van Francuske, onda broj ide od 30-40%.