Prijava

Ja sam čit'o negde da čokolada nema veze sa bubuljicama, tako da ih slobodno žderi, a i sam kažeš da ti idalje izlaze iako više ne konzumiraš grickalica tako da žderi i to.

Rajdare, ja mislio zajebav'o si se.
Možda mi se i brada progusti, izgledam ko tifusar kad je pustim, lolo.
Mada, ne znam koliko je uzimanje testosterona sigurno. Nikad nisam čuo da je neko tako lečio bubuljice

Нисам ни ја чуо, ал контам да не може да штети.

Pa valjda treba da se snizi nivo testosterona...

fala bogu nisam nikad imo problema s bubuljicama, osim onih pubertetskih, a i to nije bio problem.
e sad, ortak jedan, mislim da počele da mu niču još u vrtiću, i vuko ih doobrih 15 godina, lice vrelo kao žar hehe. svakakve kreme mazao, vračale mu zimbabve, ništa nmu nije pomoglo.
a onda je otišao u voisku, zamrzo godinu na faksu, i otišo u vojsku. lep isrpraćaj to bio, jelo se i pilo bogami nedelju dana, gala sve bilo i kul. tad sam se smuvao i sa jednom curom, viđali smo se 3 meseca, i kresali smo se ko zečevi, a i lepa je bila, ličila na crnu Šenon Tvid ako znaš ko je to, ako ne onda guglaj. kraljica 'b' produkcije erotskih trilera.
i dan danas sam zaljubljen u nju, iako ima garant šezes godina, Šenon Tvid, ne ova što liči na nju. al to je druga priča.
lelem, taj ortak se setio da voinici imaju pravo na besplatnu negu svega što ih muči. on kenjo kako ga svbi lice, ne može da spava na jstuku, lagao ko konj, samo je imao previše bubuljica. i poslali ga na vmc, il vma, ne mog se setim. dobrio najbolju mogućču negu što je moguće za njegov problem, terapije, kreme, blabla, i posle 6 meseci lice mu se očistilo, ma ko bebina guza. ispade čovek lepši i od mene. nije ličio na sebe jebote. inače bi dobru kintu puko za tu terapiju,al ga voiska spasila, njozi fala.
izbaci mleko, mada je ono ionako zatrovano kako kaže Ješa, tako da ono, sve kul.

Manijače, čekao sam kad ćeš da mi odgovoriš, lolo

U prevodu - PUŠKU URUKE, MRŠ NAKOSOVO BRANI SRBSKU NEJAČ ŠTO STRADA OD RUKE USTAŠKIH PLAĆENIKA I ALIJINIH FANATIKA!

Манијак

Значи ти си кресао неку маторку (кажеш да сад има шесдес годинЕ), а другару се у војсци очистило лице. Значи да човек лепо привремено напусти студије, да се пријави у војску (ову професионалну), да му се направи испраћај, да неки његов ортак смува неку маторку на испраћају и да је креше три месеца минимум, може и дуже (што више, то боље), а он да у војсци затражи помоћ лекара и да реши проблем са лицем. Значи има нешто у тим испраћајима у војску. Делују добро против свих кожних (а вероватно и венеричних) болести, а помажу и да простата боље ради.

Виш како то Фендер, е. Такое, Фендер!

nije bila matorka, kažem da je samo ličila na Šenon koja sada ima verovatno 60 godina i koja je pjur plavuša, a ova je mlađa, moja generacija, samo crna verzija Šenon Tvid.
sve je to povezano mislim. da nisam bio s šenonkom, možda se ovaj ne bi ni setio da potraži pravo na besplatnu negu dok je u vojsci. čak šta više, mislim da mi je ova to i rekla jednom dok smo pričali o bezveznim temama, a ja mu to napisao preko fona dok je gulio stražu fazon.
evriting iz konekted.

ne spemujte mi be tetku vam jebem

glina. ima u svakoj apoteci da se kupi. i da je piješ (za unutrašnju upotrebu) i da je mećeš na lice (za spoljašnju upotrebu). jerbo tebi sinko nešto metabolizam sjeban, neki hormoni, džabe se ti cediš, kad ti to organizam sam stvara. dakle, glinu da piješ i da mećeš obloge (nađi na netu knjigu čudesna moć gline, sve ti tamo piše koje su procedure). to bre sidu leči. pa posle da te ženimo!

I glinom je maz'o...

Gledao sam na tvu par epizoda onog rijalitija o onom baji iz KISSa samo zbog nje, dobro se drži mada se nagruvala silikonom i botoksom i dalje bi je jebo lolo

јебига, тај ботокс, то је клабинг 21. века....
и даље не бих се бунио да ме окади шенон♥

e, lemajo, to za glinu ću da probam. Pričalo mi više njih

Šer se svojevremeno hvalila kako joj je najčistije lice kad se maže mujsperom.
Šta znaš, probaj lolo