Cenzura genitalija: ♂ vs ♀

1. Meni nije jasno Satana kad ga predstavljaju u horor filmovima ima gaće, bar nekakve. Satana - ima gaće! Kao stidi se Satana. Da sam ja Satana, gaće nikad ne bih nosio, eto to mislim.

2. Мене занима што јапанци стављају цензуре? Па мајку им јебем, јел им свима то фетиш? Не мисле уопште на нас, хроничне маструбаторе. Шејм он ју Џпен!

3. Meni nije jasno Satana kad ga predstavljaju u horor filmovima ima gaće, bar nekakve.

s tim što mu se u onom faustu vidi piša, i to na leđima!

4. шта јеоте? па и треба курац да изгледа као уништитељско чудовиште а не као елегантни лептирић. мада не баш као ванземаљац али свакако претећије од пичића онако милог пријатељског.

hahaha TO

5. И мени је падало на памет пар пута.

6. на тренутак сам се забринуо да неће нико да скапира.

7. Мушкарци су господа, њима није потребно приказивати џордана.

8. Џонсон, не џордан.

9. Japanci stavljaju cenzuru i na hentai lebtijebem!!!

10. http://www.blic.rs/data/images/2013-02-26/317307_042b7k1224_ff.jpg?ver=1361875967

ZAŠTO SAM OVO MORALA DA VIDIIIIIIIMMMM?!?!?!?

elem, pa pičkica je fina, pristojna, lepo vaspitana, ušuškana. kurac je na izvolte, in your face, agresivan i napadan.

11. ето лемаја зна, виш исто сам реко.

12. pa dobro dame moje, imate i vi mali kurčić

13. morala si to da podeliš sad i sa nama a...sad neću jebati bar dve nedelje loloolo

14. Vjerovatno dok se prave te emisije i ti filmovi, kao idealan posmatrac se uzima strejt muskarac, nekih generalizovanih osobina. Takav muskarac voli da gleda picke a ne kurac, tako nekako :)

15. za eventualnu impotenciju zahvalite se lemaji.

16. E, 'vako. To ti je zato što crnci imaju veliki, a bijelci imaju mali. Pošto bijele žene iz radoznalosti žele da vide veliki crni, logično je da se sakrije mali bijeli kako bi ostale u zabludi da je kod svih isti.
    Nego... je li tačno da je Zaphod Biblbroks imao i dole dvije glave?

17. Nego... je li tačno da je Zaphod Biblbroks imao i dole dvije glave?

Ovo i mene me zanima, ako neko zna...

Nego pade mi na pamet, da nije to što je muški organ muški "ponos"? A i prilično se razlikuju od primerka do primerka. Ženske genitalije su mahom iste... razlikuje ih samo frizura. Ima l' smila?

18. Џонсон, не џордан.

шта ти имаш против џордана, је ли?

19. ja znam za onog lika sa dva kurca lolo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.