Prijava

Идеја ове теме јесте да покушамо да установимо одакле долазе политичари који седе у Београду. Све су чешћи напади да у Београду седе антисрпски политиканти који раде све на пропаст Срба и Србије. Ред је да видимо ко су ти политичари и одакле су дошли. Сабираћемо имена, па ће на крају испасти и неки списак.
Кренимо од 1989. како ко зна и уме.

НАПОМЕНА: На предлог забринутих грађана, молим све ауторе да наведу где је политичар рођен, али и одакле су му два задња колена. Неки се буне да Тадић није Босанац, јер су му отац и деда из Црне Горе. По истом принципу обратите пажњу да наведете и порекло, како се неки не би осетили увређенима. Хвала!

1. Милан Стр. Протић - рођени Београђанин.
2. Вук ДраЖковић- босанац.
3. Бокица Тадић - босанац
4. Слоба - Пожаревљанин, тачније из Црне Горе
5. Ђинђић - Босански Шамац.

не сећам се тог периода. мислим да нисам ни била рођена...

1. Милан Стр. Протић - рођени Београђанин.

Ovo Milan otvorio prodavnicu?

ХАХАХАХАХАХАХА! Милан Стр. Протић, хахаха!

Предраг Аздејковић - Крушевац

Ово за Милана Стр. Протића је стара фора из Никад извини. Плакање... На гробу ће му писати ``Owde počiva Milan Str. Protić‚‚.

svi naši političari su crnogorci, zaključavaj temu!

Какав трол-смор тема.
Милорад Додик, када добије азил постат ће вам премијер.

Poreklo im jebem krvavo.

Молим Курјачицу и Дисидента да прошетају на неко друго место. Ако им се тема не свиђа имају још 700 на овом одсеку. Хвала лепо.

Курјачицу

Hahahaaha
Prvo Pusido, sad i Kurjacica. Ide ti veceras s nadimcima.

Može čovek biti iz velikog grada a imati sitan čaršijski duh. Sitan čaršijski duh odlikuje se između ostalog neargumentovanim omalovažavanjem "tuđih", "došljaka", "stranaca" koji "prljaju" "moj", "naš" "lepi" "grad".

Dinkić, Čedomir Jovanović, Dejan Mihajlov, Mrka - Beograd. Najveća bagra je uvek iz Beograda.
Inače Tadić nije Bosanac poreklom već Crnogorac. Samo je rodjen u Bosni a odrastao je u Beogradu kao gore pomenuta ekipa.

Evo liste u svetu poznatih ljudi koji su živeli u Beogradu. Neka se javi Granjka i kaže ko je od njih rođen u Beogradu.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_from_Belgrade

VladeLimar Дечко, машиш тему. Хајде лепо прочитај шта пише, па се врати назад.

П.С. Мислим да сам ти лепо разграничио на које ``дошљаке`` мислим и аргументовано сам их детектовао. Те сељачине омаловажавају саме себе својим понашањем. Не вређам сељаке ни дошљаке, већ дођоше и сељачине, све сам фино објаснио. Киза ми је аргумент, немој и ти постајати лош пример.

zoom Немаш аргументе. Највећа багра јесте у Београду (залажем се да се сви врате својим кућама и њивама), али поента је одакле су дошли у Београд. Ако ћемо по твојој логици (да гледамо ко је одакле, а не где је ко рођен), онда свакако Динкић није из Београда, већ Власотинца.
Хоћете да рачунамо онда од трећег колена? Тако би смо само још више смањили број ``београдских`` политичара. Ни то није лоше.

Gorenjka, koliko si ti dugo u Bg?