Порекло политичара у Београду

1. Идеја ове теме јесте да покушамо да установимо одакле долазе политичари који седе у Београду. Све су чешћи напади да у Београду седе антисрпски политиканти који раде све на пропаст Срба и Србије. Ред је да видимо ко су ти политичари и одакле су дошли. Сабираћемо имена, па ће на крају испасти и неки списак.
    Кренимо од 1989. како ко зна и уме.

НАПОМЕНА: На предлог забринутих грађана, молим све ауторе да наведу где је политичар рођен, али и одакле су му два задња колена. Неки се буне да Тадић није Босанац, јер су му отац и деда из Црне Горе. По истом принципу обратите пажњу да наведете и порекло, како се неки не би осетили увређенима. Хвала!

2. 1. Милан Стр. Протић - рођени Београђанин.
    2. Вук ДраЖковић- босанац.
    3. Бокица Тадић - босанац
    4. Слоба - Пожаревљанин, тачније из Црне Горе
    5. Ђинђић - Босански Шамац.

3. не сећам се тог периода. мислим да нисам ни била рођена...

4. 1. Милан Стр. Протић - рођени Београђанин.

Ovo Milan otvorio prodavnicu?

5. ХАХАХАХАХАХАХА! Милан Стр. Протић, хахаха!

6. Предраг Аздејковић - Крушевац

7. Ово за Милана Стр. Протића је стара фора из Никад извини. Плакање... На гробу ће му писати ``Owde počiva Milan Str. Protić‚‚.

8. svi naši političari su crnogorci, zaključavaj temu!

9. Какав трол-смор тема.
    Милорад Додик, када добије азил постат ће вам премијер.

10. Poreklo im jebem krvavo.

11. Молим Курјачицу и Дисидента да прошетају на неко друго место. Ако им се тема не свиђа имају још 700 на овом одсеку. Хвала лепо.

12. Курјачицу

Hahahaaha
    Prvo Pusido, sad i Kurjacica. Ide ti veceras s nadimcima.

13. Može čovek biti iz velikog grada a imati sitan čaršijski duh. Sitan čaršijski duh odlikuje se između ostalog neargumentovanim omalovažavanjem "tuđih", "došljaka", "stranaca" koji "prljaju" "moj", "naš" "lepi" "grad".

14. Dinkić, Čedomir Jovanović, Dejan Mihajlov, Mrka - Beograd. Najveća bagra je uvek iz Beograda.
    Inače Tadić nije Bosanac poreklom već Crnogorac. Samo je rodjen u Bosni a odrastao je u Beogradu kao gore pomenuta ekipa.

15. Evo liste u svetu poznatih ljudi koji su živeli u Beogradu. Neka se javi Granjka i kaže ko je od njih rođen u Beogradu.
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_from_Belgrade

16. VladeLimar Дечко, машиш тему. Хајде лепо прочитај шта пише, па се врати назад.

П.С. Мислим да сам ти лепо разграничио на које ``дошљаке`` мислим и аргументовано сам их детектовао. Те сељачине омаловажавају саме себе својим понашањем. Не вређам сељаке ни дошљаке, већ дођоше и сељачине, све сам фино објаснио. Киза ми је аргумент, немој и ти постајати лош пример.

17. zoom Немаш аргументе. Највећа багра јесте у Београду (залажем се да се сви врате својим кућама и њивама), али поента је одакле су дошли у Београд. Ако ћемо по твојој логици (да гледамо ко је одакле, а не где је ко рођен), онда свакако Динкић није из Београда, већ Власотинца.
    Хоћете да рачунамо онда од трећег колена? Тако би смо само још више смањили број ``београдских`` политичара. Ни то није лоше.

18. Gorenjka, koliko si ti dugo u Bg?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.