Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I zašto imam osjećaj da je ovo JTU? :D
hahaaa!
Hahha. Najpametnija stvar koju je neko rekao na ovoj temi.
Pa nek jedumetvicu.
Братеее... Ко у градовима једе било шта што је "сељак" узгојио? Менаџери, директори и шљакери држе плантаже и фарме, пакују, шаљу максију... Пијаца у граду је чисто да не заборавимо да може то и мало квалитетније.
Glupa ti tema. Piši ti, daj uvod. Ko je od političara, da ti znaš, iz Beograda, rođenjem i poreklom? Čak i jebeni IVAN STAMBOLIĆ došo iz Ivanjice. E, pa, ne znam šta više reći. Ajde, reci ti.
Зашто мајку му и ја тај трип имам... Или неко сличан.
A ko radi tamo, menadžeri i poštena inteligencija?
More, sve vam treba uskratiti, pocrkali bi ko parcovi.
Лимару, полако капираш поенту ове теме - ко заиста седи у Београду и кроји судбину 10 милиона Срба на Балкану. Није упорено против људи из унутрашњости, само се опустите, нису они криви што из њихових места долази шљам да влада народом. Дао сам списак, али не видим да ико има муда да напише било шта више од тога.
П.с. Свиђа ми се Срањка, хвала ко год се сетио.
Pa ko je kriv? Pretpostavljam da imaš vrlo jednostavan odgovor, i još jednostavnije rešenje. Tako bar izgleda...
Ne pišu ljudi na zadatu temu zato što su te izvalili da troluješ. Nemoguće je da neko priča tako debilne stvari a da je ozbiljan.
More, sve vam treba uskratiti, pocrkali bi ko parcovi.
ТеКнологија рођо! Наше краве се музу саме, што би Џеј реко! Опааа!
http://www.b92.net/news/pics/2010/07/4258044094c526660238bf598688625_orig.jpgЏеј, рођени београђанин!
Jeste, 15 krava podmiri komplet privredu.
Biži, ba, ne kenjajte... :D
To je tako u tvom maniru... Samo mi nije jasno kad si vec ispijo trajni ban sto se vracas na sajt i molis za jos jedan?
BEOGRADE TI SI MADJAR!!!!
dal je moguce ovakva tema ahahahahaha
Tema, jok. Al je moguce da se BG omladina propederise kako nije jos od djackih demonstracija protiv kneza Milana.
bg omladinu zabole kurac za sve to,to mi veruj
Zavisi o kojoj omladini govorimo
ne znam mnogo o porijeklu političara u Beogradu ali ako kome treba nešto da se završi može da mi javi u pvt.
Kad čujem nekog kako ovo kaže dođe mi da bacim peglu. Kao da je rođen u Parizu brate. Ali to je taj čobanski mentalitet iz 19. veka kada je bila stvar prestiža živeti u gradu.
Роки, мислим па и да је рођен у Паризу, какве то везе има? Ал не, одеш на море, приђеш риби из Остружнице, празилук јој вири из дупета, јок бре, она је из Бг-а и то јој даје за право да нећеш јебати... тако било некад, не знам сад.
нема то везе одакле је ко, или јеси или ниси. јесте да поднебље игра улогу, али није пресудно.
ево мало сакразма на ту тему .
To, to. Ali ako je stvarno, u šta ne želim vjerovati, nadmašiće i talentovano glupog ( za kojeg isto tako mislim da je trolovođa ).