Prijava

Ne vredi, no use, nema nade... Aktiviram planove za hitnu emigraciju.

Stože, morali smo i Beograd da oslobađamo.

Ko ne misli da je bombardovanje Beograda resenje, taj nije ni Beogradjanin, a kamoli Srbin, jasno kao dan.

Upravo. Šta smo zidali kojkurac onolika skloništa ako nećemo da ih korisstimo bar jednom u deset godina?

Ja nisam plast, molim lepo već Stog. A kontam da Granjka ide leti na selo da plasti pa sam mu zato toliko privlačan. Zna taj više o zemljoradnji, stočarstvu, štrojenju ovnova i svinjogojstvu od Jeabača, samo se folira da je gospoda!

Pa jebemumater valjda se i stog plasti, ne verujem da za stog ima poseban izraz? Mozda se stog GRANJA? To bi objasnilo njegovu preokupaciju tobom, i zasto je bas tebe izdvojio iz mase! Ili je to, ili si negde kacio slike svog njihala strave, treceg nema.

Kakav je to nick Granjka? Je l' to nešto na bugarskom? Mada onaj dupli mu se zvao Motkal. Dakle loži se na drvo, pa zato takvi nickovi koji se tiču granja i motki. Cenim da je u pitanju opasan dendrofil koji stavlja brushaltere na stabla i opšti sa njima na gnusan način.
http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2010/10%20%20%20okt/1210/SRB-1_310x186.jpg

A što Beograd posisa sve najbolje iz Srbije, što sela stoje prazna, zemlju nema ko da obrađuje, stare majke nema ko da obiđe, šljivu da obere, lozu da oreže, nema prela, ni posela, nema starih običaja... Eeee.... Ipak, možda bi trebalo bombardovati taj Beograd.

More, svi biste vi meni u solane....