Prijava

- ima mali kurac

Koliki je mali kurac?

Od birača nema jebača, opaaa!!!

Ako je toliko dobra riba, a priča fazon južnjački, što organski ne podnosim, ništa što malo izolir trake preko usta nemere rešiti (narafski, stavim je posle blonjdžaba). Tako da u suštini ne postoji ništa.

Sukurac celte, sto izbacujes postove dok ja kucam!

Evo sad se setih jedne... Recimo odem na more, riba full, prepicka, namiguje celu noc, trazi, iska kurac, i pridjem joj, i kad bi krenula onim "шћа шћа, е, И, А, ЈА,'' crnogorskim, jos sa dubokim glasom, samo bih se okrenuo i otisao.. :D

EDIT: Idi Grifine u penis, sad izgleda kao da prepisujem..

celt, u slučaju da je strendžer, ova dva kriterijuma se primenjuju

- je religiozni fanatik
- ima mali kurac

i još

- misli da su srbi teroristi

perinho, mali kurac je sve ispod 14cm :)

A jbg, Lemajo, ti kao da imas lenjir kod sebe stalno, pa da moz da izmeris... Nekad 13cm i debelost istog znaju da zavaraju! :D

Nekad 13cm i debelost istog znaju da zavaraju! :D

лололо блајвага се расписао. Не знам шта би се десило да неко отвори тему о догодовштинама са говнима

- ima mali kurac

Dakle, prodje prica, nalozite se oboje, odete u sobu, ovlazite oboje, skinete se, i skonatas da mu je mali. Lolololololo za reakciju unapred, a kakva bi bila?

Evo sad se setih jedne... Recimo odem na more, riba full, prepicka, namiguje celu noc, trazi, iska kurac, i pridjem joj, i kad bi krenula onim "шћа шћа, е, И, А, ЈА,'' crnogorskim, jos sa dubokim glasom, samo bih se okrenuo i otisao.. :D

Zaboravio si ađuđuđuđuđuđđuđuuđuđđuđuđuđuđuđđuđuđuđuđuđuđđu

ололо блајвага се расписао. Не знам шта би се десило да неко отвори тему о догодовштинама са говнима

Nisam sebe stavio u primer gore.. :P Znas i sam da sam tanak kao prutic! :D :D E vidis, bogme bi neko mogao i tu temu da otvori, pa da bacim par pricica...novih! :D

ada, čoče, to se ne može generalizovati. za svakoga može da bude "ono nešto". npr. kod jedne cure mi se nije svidjelo jer sam joj vidio dlačicu pored bradavice na sisi a bilo je slučajeva gdje mi to nije smetalo. ali ajde da probam da generalizujem, ne volim cure koje su previše zahtjevne, bukvalno zahtjevne u smislu "ajde ovo ajde ono" naročito u početku veze.
muzika, politička opredijeljenost, obrazovanje i slično nijesu prepreka.

саћу ја не брини се!

Idi Grifine u penis, sad izgleda kao da prepisujem..

Steam da ti nisi ponudio konstruktivno rešenje problema. :D Ja bih je vodio na kurseve beograckog (narafski, samo bih je vodio, ne bih ni u ludilu ostao da slušam njen ''napredak''), a u međuvremenu bih je šet'o sizolir trakom svo vreme. Samo što bih tu izolir traku obojio fazon u roze i imala bi neku modnu notu. Kurac bre. Sasam se setio. Stavio bih joj ono gomno što stavljaju oni idioti preko očiju kad idu na spavanje. A gajbi bi furala izolir traku jel je to mlogo više sexhy. Ali jebežga, ljudi su danas prepuni predrasuda, zato još nemereš furati ribu silozir trakom preko oosta.

Zgadi mi se kada počne priču o nekom svom u familiji koji je bogat i ima rapu.

Mrš.

Ne praštam, bez izuzetaka jebem. Ne mož' da mi se ona zgadi toliko, koliko sam ja zagorio.

Na primeeeeer...tek se upoznajemo...ćaskamo u nekom parkiću, prođe pored pas lutalica, on ga šutne i kaže: "Pu, sve bi ja to pobio", onda se prekrsti, otpljune i kaže:"Vidiš onog klošara tamo, mamu mu neradničku, sve ćemo da dovedemo na svoje mesto, samo da nam se vrati Vojvoda".

bvdlga, jbg odokativnom metodom izmerim, kao i manuelnom. već imam dovoljno godina da znam kako mi u ruci stoji 12 a kako 14 cm. a svakako, dozvoljeno je odstupanje od 1 cm.

qwebeck, zaboravljaš da smo mi žene majstori u izbegavanju seksa...

Dedzon prvi na temi koji nije slag'o!

e i ovo što kaže natnat.