Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Imam, krpili me kad sam bio mali :)))
Jel često razmišljaš o prošlosti?
da,i previse
da li ti je neko od roditelja u prosveti?
Nije, mama je stala na 3 godini Učiteljskog faksa, i ode život u drugom smeru :)
Jel delujem kao dete prosvetnih radnika? :)))
da,bila sam sigurna da ti je mama uciteljica:)))))
da li je covek slika i prilika svoje porodice?
Dobrim delom jeste, ja mislim :)
Jel iver ne pada daleko od klade?
sem kad ga voda odnese:)))
jesi se smrzao danas?
Spasio me Pežo, mada sam usled zastoja putovao do Banje 3 i po sata :(
Jel voliš crni donji veš?
da,zavisi od raspolozenja
a ti?
Gotivan mi je, nema šta :)))
Jel znaš da sam danas celi celcijati dan proveo na Vuki? :)
Знам и ја сам. А и где ћу по оваквом времену а немам обавеза.
ne
volis li kisu?
Da, da gledam.
Dolaziš li na sajt svaki dan?
Da
Jel to zavisnost? :)
Ma nije. To je odvisnost:)))))
Da li više voliš forum ili definicije?
Sad već podjednako, ranije definicije neuporedivo
Ideš li na chat?
Nije zavisnost, to je ljubav.
Pokušala sam na čet par puta, i to su doživljaji za prepričavanje. Verovatno više nikad.
Da li mnogo vremena provodiš za računarom?
Pa od kad sam provalio vuku, mnogo, moram da redukujem malo ovo. A i posao mi je na neki način vezan za računare...:)
Jel imaš dobar vid?
Nemam, sva sam falična =))
Voliš li svoj posao?
da,volim
da li si dobre volje veceras?