Да или Не? V

1. Da.

Moram da idem...

Cujemo se? :D

2. ok cao

da li ces se vratiti?

3. Hocju.

No further questions.

Ljilja, out :D

4. ok
    javi se kada se vratis Ljilja?

5. Далтон, то није питање. ;)

Спаваш ли сада? :D:D

6. Не.

Да ли си активан пешак?

7. Nisam, baš suprotno :)

Da li si imao/-la prelom nečega?

8. Нисам. Пу, пу, пу.

Да ли имаш менструалне болове? :))

9. Da i to vrlo jake :(( i vrlo sam nervozna tada :/

Da li si se nekad uplasila da si trudna?
    muskarci: Da li si se nekad uplasio da ti je devojka trudna?

10. Jesam, pre 10-ak godina vozala me cura mesec dana kako je trudna, oka nisam sklopio ;)))

Jel opravdavaš abortus?

11. Да. Свачија слободна воља.

Имаш ли деце?

12. Nemam

Jel bi volela da imaš mnogo dece?

13. Da

Mislis da bih bila dobra mama?

14. Verovatno da :)

Jesi li poželela do sada da postaneš mama?

15. Do sada? Ne bas bukvalno, ali jesam.
    Jesi li se nekad istripovao da si mozda tata?

16. Istripovala me jednom cura, da bismo ostali zajedno. Košmar pravi :)

Jel istina da su deca roditelja starijih od 30 inteligentnija?

17. Moji su imali po 30 tacno, dakle deca roditelja starijih od 29 su inteligentnija. :)

Hoces da cekas do 30 da bi deca bila inteligentnija? :P

18. Sad mi je 29 i po, još ga nisam napravio, tako da nemam nešto mnogo izbora :)))

Jesi li monogamni tip?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.