Да или Не? V

1. hahahaha...ko sad muva vesnitu?:))))))))))e,keksu, keksu:))))

vesnita, laku noc

mleveni, cuvaj se!:))))

2. Да или Не и што ? :)))

3. a tu si, tebe sa cekao :)

cuvam se, kupio sam zastitu :) pise "dobar u napadu, najbolji u odbrani"

4. da li je ljiz najfaca u onoj uniformi?

5. Јел јесам ? :))

6. dzaba sklanjas .... ima opcija save image as:)))))))))) i sad sve imaju tvoju sliku i brankuju se po samo njima znanom rasporedu:)))))

7. jesi, sunce ti decje:))))))
    edit:ovo ti je za ono matorka:))))

8. Прихватићу ја то доле у наручје...Јесте да слабо пловим Савом па можда, нека и бућне воду, у међувремену,ал добро Боже мој.Девојке препоручујем Панчевање, тамо сам ипак доста више :)))

9. Да ли си икада ходала пијана градом? :))

10. ne, samo do kola:))))

da li si ti pametan da meces ovake slike?:)))))))ima ove devojcice po ceo dan da se mocaju u ladnoj vodi i da cekaju ladju:)))))

11. Е јел верујеш да си синоћ, погодила да ми је лађа жута :))

ЕДИТ:/ Ај што ће девојчице, а и овим старијим сам изгледа циљна група :)))

12. meni nisi:))))) jesi, sinak, lep, nemam zamerku, ali ipak sam ja zaljubljena u nekog drugog...dzaba sve...pedja je pedja:))))))))))

13. Хахахаххахахха, ниасм ни мислио на тебе ;) Мислио сам на ове млађе пунолетнице ;)

14. hahahahaha....ne brinem ja vise za tebe...meni te bilo zao, mislim jadan mornar sam, ko zna kaki je jadnik, neki nakazan,kad ono...nit jadan, nit nakazan:))))))

da li je zuta ladja spremna da prihvati sve ove putnice?:))))))

15. Ма спремна је, ал џабе мени сав харем, кад једна, једина која треба да буде ту, није на њој... :((

16. da li je moguce da tebe neka nece??? bice, polako:)

17. idem da spavam,mornaru, laku noc ti zelim
    ne brinem vise za tebe, jedna briga manje:)))

18. Елена јеси ли онлајн? ;)))

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.