Прихватићу ја то доле у наручје...Јесте да слабо пловим Савом па можда, нека и бућне воду, у међувремену,ал добро Боже мој.Девојке препоручујем Панчевање, тамо сам ипак доста више :)))
hahahahaha....ne brinem ja vise za tebe...meni te bilo zao, mislim jadan mornar sam, ko zna kaki je jadnik, neki nakazan,kad ono...nit jadan, nit nakazan:))))))
da li je zuta ladja spremna da prihvati sve ove putnice?:))))))
hahahaha...ko sad muva vesnitu?:))))))))))e,keksu, keksu:))))
vesnita, laku noc
mleveni, cuvaj se!:))))
Да или Не и што ? :)))
a tu si, tebe sa cekao :)
cuvam se, kupio sam zastitu :) pise "dobar u napadu, najbolji u odbrani"
da li je ljiz najfaca u onoj uniformi?
Јел јесам ? :))
dzaba sklanjas .... ima opcija save image as:)))))))))) i sad sve imaju tvoju sliku i brankuju se po samo njima znanom rasporedu:)))))
jesi, sunce ti decje:))))))
edit:ovo ti je za ono matorka:))))
Прихватићу ја то доле у наручје...Јесте да слабо пловим Савом па можда, нека и бућне воду, у међувремену,ал добро Боже мој.Девојке препоручујем Панчевање, тамо сам ипак доста више :)))
Да ли си икада ходала пијана градом? :))
ne, samo do kola:))))
da li si ti pametan da meces ovake slike?:)))))))ima ove devojcice po ceo dan da se mocaju u ladnoj vodi i da cekaju ladju:)))))
Е јел верујеш да си синоћ, погодила да ми је лађа жута :))
ЕДИТ:/ Ај што ће девојчице, а и овим старијим сам изгледа циљна група :)))
meni nisi:))))) jesi, sinak, lep, nemam zamerku, ali ipak sam ja zaljubljena u nekog drugog...dzaba sve...pedja je pedja:))))))))))
Хахахаххахахха, ниасм ни мислио на тебе ;) Мислио сам на ове млађе пунолетнице ;)
hahahahaha....ne brinem ja vise za tebe...meni te bilo zao, mislim jadan mornar sam, ko zna kaki je jadnik, neki nakazan,kad ono...nit jadan, nit nakazan:))))))
da li je zuta ladja spremna da prihvati sve ove putnice?:))))))
Ма спремна је, ал џабе мени сав харем, кад једна, једина која треба да буде ту, није на њој... :((
da li je moguce da tebe neka nece??? bice, polako:)
idem da spavam,mornaru, laku noc ti zelim
ne brinem vise za tebe, jedna briga manje:)))
:*
::))))))))
Елена јеси ли онлајн? ;)))