Zli geniji

1. Po čemu je ona bila genije?

2. Nemam pojma. Po čemu je Drakula bio genije? Šta, borio se protiv Turaka? U to vreme u Evropi boriti se protiv Turaka bio je mejnstrim. A još lik i nije bio zao. Borio se protiv Turaka, nabijao ih na kolac. Mejnstrim.

3. Hipsteru nijedan.
    Zapamćen je kao jedan od najokrutnijih ljudi na svetu, a bio je uspešan vojskovodja i vladar. Smatrala sam da je to dovoljno da bi ga pomenula na ovoj temi.

4. Ali Eržebet je zapamćena kao jedna od najokrutnijih žena u istoriji. Nije bila neki vojskovođa ili genijalac, ali ponekad je samo zlo dovoljno da fascinira :P

5. I posle sam ja gotičarka. :P

6. I posle sam ja gotičarka. :P

Ja nisam ni rekao da jesi.

7. On je bio genije, ali ne zao. Voleo bih da sam kao on.

8. Ne bih da ulazim u raspravu na temi, ali ovo je po meni otoletvorenje genija i otelotvorenje zla....http://bsdragana.files.wordpress.com/2010/11/cosic.jpg

9. Ne bih da ulazim u raspravu na temi, ali ovo je po meni otoletvorenje genija i otelotvorenje zla....

Što genije? Osrednji je sasvim.

10. Gledam to na lokalnom nivou, areal od par stotina kilometara. naravno da ima mnogo žešćih likova na planeti od ovog kokošara.

11. Meni je on više nekako podmukao...

12. Черчил је крив што су комунисти преузели Југославију. Кад га је питао његов министар спољних послова "Да ли ћете стварно дозволити да комунисти преузму Југославију? Знате ли Ви колико ће то упропастити народ?" овај му је одговорио "Боли ме патка. Наш ти де је та Југославија, далеко је то, мој мића. Дај да мало експериментишемо."

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.