Prijava

Ne bih nikom pljunuo u pivo, ne bih mogao. Platio bih mu pivo, neka ga popije, pa ako imamo štogod protiv: da se pobijemo kao ljudi. Kad rešimo, posle možemo na pivo opet.

Ја бих пљунуо:

-Комши Звекију јер је пушикарски створ који стално лупа снеки курац одозго кад год мало појачам музику. Увече к'о да вози стојадина по стану па му ништа не кажем.

-Мом "куму" јер је ретардирани створ. Изнервирао ме данас зато што ме је дечко 'ладно питао јел иде "Трећи писмени задатак из србског" или "Трећи писмени задатак из српског". Мисли да је енигма пола човек - пола лав.

-Баби јер ми сваки дан очитава исти "Оче наш".

-Ивану Босиљчићу јер је запршка у свакој чорби. Крезубава богомољка.

ЕДИТ: Ја сад дете пуно мржње.
ЕДИТ 2: Хвала на пажњи.

Biljani Srbljanović i njenoj drugarici sa Twitera, dedi Mrazu zato što mi ne donosi poklone već 5g, Čoviću i naravno komšinici koja živi ispod mene... Retardirana babuskera sve joj smeta bre nju bih i zapalio kad bih za taj zločin dobio manje od 2g mada je to za opšte dobro tako da ne znam ni da l' bi toliko dobio.

Ja, ja, kako sam zaboravio. SasvimNebitnoj bih pljun'o i popišo se istovremeno. Onaj Fender mi je isto antipatičan, njemu bih samo pljun'o u pivo.

Ја сам заборавио Јебача...

Кристијан Голубовић
Саша Ћурчић
Иван Гавриловић
Стивен Сигал
Огњен Амиџић
Адам Сендлер
Читавој екип серије ''Пријатељи''
Срђану Драгојевићу
Марку Видојковићу
Читавој екип серије '' 2 и по мушкарца''
Саши Поповићу
Милошу Бојанићу
Баји Книнџи
Ћиру Блажевићу и Љупку Петровићу јер их је усрало, а прде као да су неки тренери.
Има још ту...

lolol, Elzeard, mogu slobodno da kopiram listu.

saši popoviću definitivno

Platio bih mu pivo, neka ga popije, pa ako imamo štogod protiv: da se pobijemo kao ljudi. Kad rešimo, posle možemo na pivo opet.

Sa ovog sajta Sticku....a ovako onoj plavoj sto je glumila u onoj ladji i bila u ziriju ''Jaimam talenat'' (ne da mi se sad guglat kako se zove, zaboravio sam) treneru Hrvatske rukometne reprezentacije itd. itd.

nekada davno, prije muljača, grožđe se gazilo. tada su se koristile velike bačve, visine čovjeka, u narodu poznati kao "badanji", ko je gledao Dekameron zna o čemu pričam. e sad, ostalo je zapisano da su se momci koji su gazili takmičili kome će veći šklopac (klobuk, air baloon) da iskoči pošto prdnu. nije ostalo zapisano da je posao gaženja trajao dosta dugo a da niko nije izlazio da ode do WC-a.

Реци ти нама коме би се посрао у бадањ

misliš, kome sam se posrao u badanj?
EDIT: Vukajlijaši su moji prijatelji, onli klin fud :)

Ивану Босиљчићу
Милошу Теодосићу
Небојши Човићу
оним мајмунским коментаторима на б92, влада ђорђевић и дружина
Кости Перовићу
Дејану Муслију
Месију и дружини
Мути Николићу
Моки Славнићу
Ђиласу
Милошу Бојанићу
Амиџићу
Ивану Ивановићу
шабанима из плавог оркестра
Драгани Мирковић

то бе цонтинуед...

Sasi Popovicu i celoj grand kompaniji, Gordanu Kicicu, onom dedi sto putuje oko sveta, Slobodan Micic valjda, Jeleni Karleusi i Dusku Karleusi, cecinoj deci, Amidzicu, Bojanicu, Buskecu, Dani Alvesu, i povrh svih onom govnetu Murinju jebo mu pas mater.

Већина би Јебачу пљувала у пиво. Свашта, ја бих му платио.

A što u pivo, najbolje bi bilo u lice?

То је примитивно лоло

Saši Popoviću i Ognjenu Amidžiću.

Ђорђу Балашевићу и Синиши Михајловићу.
Успут, тема је јако нехигијенска...