Бела верзија

  1. Nisam citao celu temu, posle cu. Ja sam da ostane ova verzija. Ne znam zasto ali kad je bila bela verzija skoro da nisam ni ulazio na sajt.pogotovu je bilo lose sto se cekalo sat vremena da se izbaci defka pa bi npr izbrisali defku a onda kad se vratila stara vuka postavim to isto i defka ubije.

  2. Ja se bijele verzije ne sjećam, pojma nemam kakva je bila, al' ako je bila bolja od ove, što da ne.

  3. Meni svejedno koja je boja. Bitno mi je da sam se rešio reklama.
    A za lošu čitanost nje kriva boja jebežje...

  4. Pa nije stvar u boji već u opcijama koje je imala ta verzija, njoj je ustvari jedina mana bila to što je bila bela a ne zelena pa su ljudi zbog zračeće bele boje prestali da dolaze. Nešto mora da se menja jer je ovo ubilo!
    KAZAN DURADI NEŠTO INAČE ĆE DUSTANU KUKA I MOTIKA!!!

  5. nesss, mislim da je stvar u tome što je ljudima dosadno, kad već ne pišu definicije ili prave postere ili reakcije, pa izmišljaju predloge. i meni se sviđala bijela verzija i to sam stotinu puta rekao i ovdje i uživo ali, realno, svejedno je koja je verzija. to nije poenta sajta.

  6. slažem se sa paninarom... E sad, kad bi se nekako rešili postera :)))

  7. šta smetaju posteri? jes da ne umijem da ih pravim ali se trudim. volim da vidim dobar poster. preko postera sam i stigao na ovaj sajt. :)

  8. A šta vi tripujete da će naglo da skoči čitanost definicija kad bi ukinuli postere ili reakcije? Hhahahahhah samo bi sajt propao u roku od par dana.

  9. I ja, al me iritiraju ovi što samo prave postere, a na blic uleću na definicije i pljuju po komentarima i kenjaju neke FB fazone

  10. A šta vi tripujete da će naglo da skoči čitanost definicija kad bi ukinuli postere ili reakcije?

    Bože sačuvaj. Al bi bilo dobro da se uvedu neki uslovi za komentarisanje. Kao za čet i forum...

  11. e ne znam. meni ne smetaju. s vremena na vrijeme se fino zabavim komentarišući neku krš definiciju (pa makar i moju). nego, moramo pod hitno da ubačimo u razgovor ođe "ja jemen", "kaizen dučini nešto" i "kaizena boli kurac" inače ovo nije kul rasprava.

  12. Znam za te tvoje rasprave :) Obično posle njih neku nub popije par dana odmora zbog vređanja :)))

  13. kaizen dučini nešto

    ДУРАДИ... Ниси савладао основе.

  14. DURADI. izvinjavam se.

  15. hoćemo belo na vukajliji pa da možemo i ovde da klabingujemo!!!!

  16. Ја ово говорим годину дана. Ни мени се испрва није свидело, не због боје (тај проблем се лако решава једном екстензијом која се зове вукајлија цустом) већ због пуног курца багова који су брзо поправљени. Исто ми је ишло на курац јер су плусу и минусу замењена места и још тако неке ситнице. Треба да се врати "бела" верзија јер је дупло боља и бржа, а тај проблем са бојом може да се промени тако што ће наш драги газда да уведе теме. То није неки проблем. Посећеност неће пасти само због тога, ионако није на завидном нивоу.

  17. исто. у почетнку ми није било готивно, ал сам сад за промену. доста брате ово сморило. и јасно, ако ти смета бела, а смета, уведе само да се мења боја и ћао.

  18. Проблем је што га Каизен промени како оће и неће више ништа да нас слуша, нпр да врати оно "Речник сленга", да намести неке детаље, да врати плус и минус у нормалу. Мени све једно, ја ћу да се навикнем.

  19. Da se ne lažemo, posećenost je u padu upravo od eksperimenta sa belom verzijom. Čini mi se da je Vuka na vrhuncu popularnosti bila pred uvođenje belog, a onda je za tih nekoliko slavnih belih dana otišla u bunar. Ja sam pokušavao da budem veran i da dolazim i tada, ali mi nije prijala (što zbog bagova, što zbog opšte logike). Na kraju sam nekoliko dana potpuno apstinirao tako da sam se iznenadio kada sam se sledeći put ulogovao i video da je vraćena ova verzija. Verovatno bih se na kraju navikao i počeo da uviđam prednosti nove verzije, ali činjenica je da je ono bio preveliki rez.
    Sa druge strane, nešto bi moralo da se menja i to pod hitno, ali meni iskreno više prijaju postupne promene, da ka`em evolucija a ne revolucija.

  20. Da se ne lažemo, posećenost je u padu upravo od eksperimenta sa belom verzijom.

    +1
    I čitale se samo ''popularne definicije''

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.