Банован/а си о-5....

1. Banovan si jer ti o tome pričam!

2. Мислиш да неко слуша ненормалне. Банован си!

3. Banovan si jer si iz "ozloglašenog" kraja :-)))))).

4. Банован си, јер у мом крају живе вукови, а не тигрови :))

5. Banovan si jer ja VOLIM sve u vezi sa tvojim krajem, sem jednog Vuka.

6. Banovan si jer Ljizaninu prizeljkujes kraj!

7. Banovan si zato sto ljizanina niko ne sme da banuje :)))

8. Banovana si jer svako svakog može da banuje ovde. :)))

9. Banovan si zato sto ljizanina ne moze :)))

10. Banovana si jer si i pored odbijanja u početku, ipak pala na ljižove čari :)))

11. Banovan si sto tebi to smeta:)))))))

12. banovana si jer si besna

13. Banovan si jer su ti braca smaraci :)

14. Banovan si jer je danas rok za plaćanje PDV-a.

15. Banovan si jer je Talicni Tom streptomicin za sve njih.

16. Banovan si jer ja gotivim Averela.

17. Banovan si jer je i DALTON111 mozda Avarel.

18. Banovan si jer sam se tome potajno nadao. Valjda nije Džek.

19. Banovan si jer je Džoe glavni.

20. Banovana si jer si načitana.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.