Prijava

Da budem iskren ja i nisam previše posvećen sportu, i nemam baš vremena za takve stvari ali kad mi prijetalj kaže da igra naša reprezentacija, iako to skoro uvek saznam zadnji, odvojim 2-3 sata pa ispratim tu utakmicu. U poslednje vreme, često na Vukajliji a i u medijama, zatičem postere i članke pretećih sadražaja koji se odnose na protivničke navijače pred neku važniju utakmicu,tipa : "i na severu i na jugu dobit ćeš batine". Zanima samo koja je smisao toga, koja korist ,jel misle da će time pomoći da njihov tim pobedi? Mislim da se trebamo više posvetit kritikama svoga tima u cilju da on postane bolji.Ovo bih opravdao samo u slučaju da igrači na teren dođu sa puškama i pištoljima pa da se puobijaju do zadnjeg ali ljudi, ovo nije Rim pre 2 hiljade godina, ovo je Srbija u dvadesetprvom stoleću, mi nismo gladijatori, dajte malo postovanja i kulture pre svega.

*
sa stokom samo lagano

http://24.media.tumblr.com/2f990f441f1b8aa575778f4827fbdb9a/tumblr_mjkj5mQnAE1s85gijo1_500.gif
24.media.tumblr.com
Like · · Share · 8 hours ago near Belgrade, Serbia ·
Milutin
, Uroš, Денис( and 9 others like this.

УрошUdri kera!
8 hours ago · Like · 4

Marko* Ti na mene pendrekom, ja na tebe nogom !
8 hours ago via mobile · Like · 1

'97 i '96 godiste.

Sa ovakvim stvarima daleko ćemo dogurat...

Ствар је у томе да се људи напију, надрогирају па не знају шта раде :) није битно дал' су 97 или 87 :) зачудио би се колико се момака који су од 95-98 доказују старијима и лемају, обијају, цртају графите .)

ako pravis sranje pravis ga s razlogom i to dobrim...
ako pravis sranje da bi se dokazao nekome onda si debil i imas mali kurac...sto je slucaj sa huliganima navijackim

Добро брате, те туче за доказивање се углавном крију и у забаченим улицама су.
А већина људи држи за те стереотипе и провоцира да би се ови тукли са полицијом и слично, а ови пјани, надрогирани и бања. Одма туча :)
А ни полицајци нису баш цвјећке, ја сам умало добио батине јер сам питао корњачу смијем ли унијети пумпицу на трибину, овај се почео дерти знаш ти ко сам ја курац палац и повуку ме назад у масу, ја се скаменио :)

ma nebitno gde su i da li se kriju,samo postojanje tih tuca je debilno...
a sto se tice pandura naravno da nisu cvecke...nevezano za navijanje i sve,nebrojeno puta su me pretresali ko najveceg olosa...koliko puta su me pred komsijama pretresali i smarali i tako me cinili u njihovim ocima ko najgoru bagru...i mnogo toga,al da ne duzim sad...nije to tema...naravno i oni su iskompleksirani isto ko huligani...

Policija,kako tako,radi svoj posao, nekima se to sviđa nekima ne ali ona nije bit ove teme.Da smo mi kao nacija drugačiji,nama policija ne bi ni trebala na utakmica,logički razmišljajući ona i ne treba da bude tu, to je sport,izgleda da smo zaboravili definiciju sporta : "Sport je dragocena i nezaobilazna pomoć u odgoju svakog čoveka. Upoznavati sebe i druge, naučiti se biti s drugima, međusobno se poštovati- najlakše je kroz igru i zabavu.Sport uvek upućuje na druge, u njemu se učimo igrati i živeti s drugima. On stvara prijateljstva, učvršćuje ljudske odnose i svedoči o njihovoj povezanosti. "
Al' izgleda kod nas to ne važi, sve dok se to ne promeni ni sport ni država neće imati perspektivu.

ma policija je ista bagra,ako ne i gora...nije bit ove teme,al ako neko zloupotrebljava svoj posao u ovoj drzavi najgore,to su oni...posle politicara,ajde...

I za to je kriva drzava, ljudi nezaposleni, nemaju marke u dzepu, i normalno da ce se ici isprazniti negde, djavola bi on da radi 6 dana u sedmici isao taj jedini da se tuce bez iakkave potrebe...ovako mora negde da trosi snagu...Pogledaj ljude koje znas, akoji idu na utakmice i prave sranja vjerovatno je negde 80% njih nezaposleno....DAJTE IM KRAMPA I LOPATE !!!

Da bi stekao neki kompletniji uvid, morao bi da odeš na neku tekmu i da se malo družiš sa ljudima sa tribine. Ova priča, kao i svaka, ima svoje dve strane.
Svako ima svoje razloge.

Pa neka se okupe negde drugde pa neka se dobro namlate pa onda onako "prazni", u miru da odu na utakmicu.