Ja sam svoju šansu propustio prošli put, kad mi je mara munja namestila penal, ali me Dalton pretekao, tako da bih ovaj put rado prepustio nekom drugom da pobedi, čak bih i 554. post najradije napisao :))))
jooj..nisam te prepozno majke mi..izvini molim te...joooj ljudi pa evo Chriss koja je pobjeđivala dok mi nismo znali ni šta je četkica za zube....ccc jesmo nafurani..:-)
Taman smo mislili da je zeka jedina opasnost, kad ova mala opasno pripreti...izgleda Dio da je nama vreme da se povlačimo i odemo na ćevape i pizzu...:)))))))
^_^
Daleko je Sunce.
2/5 su prošle, idemo dalje...
dwugawi, kako ste? :D
idemo...moja prognoza je :
1.) RD ili Predrazinjo
3.) Dioklecijan
4.) Batistuta
5.) Dalton
6.) Zec
7.) ostatak svijeta..
Kako mrtvi, nije loše :)))
khm.. prognoza za šta?
Ja sam svoju šansu propustio prošli put, kad mi je mara munja namestila penal, ali me Dalton pretekao, tako da bih ovaj put rado prepustio nekom drugom da pobedi, čak bih i 554. post najradije napisao :))))
Khm.. Vratila sam se na velika vrata.. Ne nadajte se previše :P
khm..Christine oprosti što sam predvidio tvoj smisao za pobjede..:-)
dragi moji.. dok sam ja pobeđivla u ovoj igri, vi još niste znali šta je kaladont :D
jooj..nisam te prepozno majke mi..izvini molim te...joooj ljudi pa evo Chriss koja je pobjeđivala dok mi nismo znali ni šta je četkica za zube....ccc jesmo nafurani..:-)
hahhahahhhhaa xD
tako te volim :P
Taman smo mislili da je zeka jedina opasnost, kad ova mala opasno pripreti...izgleda Dio da je nama vreme da se povlačimo i odemo na ćevape i pizzu...:)))))))
zeka i ja smo opasnee xD
JA SAM OPASNOST!!!!!
buhuhuaha :)))
Šta je danas ovih opasnih žena...cccccc...:)))
:)) Zena koje se ne plase miseva!
Zatvorite sve rupice, miševi vole da se uvlače tuda krišom :)))))
ju,ju,ju....cccc....