Ко последњи - победник 5 ..... 777 пост побеђује (награда: по 7 плусева од 5 модова)

1. Oooo....neeeee opeeeet......:(

2. Pa bati, dok se ti zagrevaš kraj aut linije, ovde se postižu golovi iz sumnjivih pozicija :)))

3. ako je Dalton zvezdaš sve mu je oprošteno....gospodo P i RD...ozbiljnosti malo pa će da pobijedite....meni je samo drago što nije pobjedio ZEC :-)...pardon vidra..pardon đavo..:-)

4. Ali nije mi drago što je nema dugo, predugo!

5. A Daltonu će biti oprošteno samo ako kupi duks i pokaže fiskalni račun!

6. Dok se zemlja, dok se zemlja, oko Sunca kreće,
    poraženi, na forumu, umirit' se neće...!!!
    :)))

7. ...nema je...:-(...ovaj forum je bio savršen za nju..šteta..(a ona sad ovo čita negdje , smije se i namjerno neće da se javi..:-))

8. Doći će zeka, samo polako...što je duže čekamo, više ćemo joj se obradovati...a i ona nama valjda :)))

9. Više voli pobedu, nego nas, ali samo neka se vrati sve joj je oprošteno (osim one sumLJive pobede).

10. I meni žao što nema zeke...Al snaćiće se ona valjda...Ajd da joj kupimo za rodjendan kabal za dail-ap konekciju i zamolimo kada odlazi na duže staze u Srbiju, da se ponekad konektuje i odigra koju igru na forumu?! Šta kažete?

11. Ja se slažem...sve za zeku :)))

12. Vratiće se zeka ....Valjda...

13. hoce...

Ajde da zaradim tih pet pluseva..

(ako budem drugi ,moze li cetiri:-))?

14. Bumbar, kome treba bumbar, pun para bumbar.... ;-)

15. SVE ĆE OPET BITI KAO NEKAD

16. tu sam ja,gde si predrazinjooooooooooooooooooooooooooooo

17. EvE me Daltone pobedniče :)))

18. uvjek sam se pitao ko zvrlja gluposti na po 100 strana...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.