ako je Dalton zvezdaš sve mu je oprošteno....gospodo P i RD...ozbiljnosti malo pa će da pobijedite....meni je samo drago što nije pobjedio ZEC :-)...pardon vidra..pardon đavo..:-)
I meni žao što nema zeke...Al snaćiće se ona valjda...Ajd da joj kupimo za rodjendan kabal za dail-ap konekciju i zamolimo kada odlazi na duže staze u Srbiju, da se ponekad konektuje i odigra koju igru na forumu?! Šta kažete?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Oooo....neeeee opeeeet......:(
Da,da ... opet !
22
Pa bati, dok se ti zagrevaš kraj aut linije, ovde se postižu golovi iz sumnjivih pozicija :)))
ako je Dalton zvezdaš sve mu je oprošteno....gospodo P i RD...ozbiljnosti malo pa će da pobijedite....meni je samo drago što nije pobjedio ZEC :-)...pardon vidra..pardon đavo..:-)
Ali nije mi drago što je nema dugo, predugo!
A Daltonu će biti oprošteno samo ako kupi duks i pokaže fiskalni račun!
Dok se zemlja, dok se zemlja, oko Sunca kreće,
poraženi, na forumu, umirit' se neće...!!!
:)))
...nema je...:-(...ovaj forum je bio savršen za nju..šteta..(a ona sad ovo čita negdje , smije se i namjerno neće da se javi..:-))
Doći će zeka, samo polako...što je duže čekamo, više ćemo joj se obradovati...a i ona nama valjda :)))
Više voli pobedu, nego nas, ali samo neka se vrati sve joj je oprošteno (osim one sumLJive pobede).
I meni žao što nema zeke...Al snaćiće se ona valjda...Ajd da joj kupimo za rodjendan kabal za dail-ap konekciju i zamolimo kada odlazi na duže staze u Srbiju, da se ponekad konektuje i odigra koju igru na forumu?! Šta kažete?
Ja se slažem...sve za zeku :)))
Vratiće se zeka ....Valjda...
hoce...
Ajde da zaradim tih pet pluseva..
(ako budem drugi ,moze li cetiri:-))?
:)
Bumbar, kome treba bumbar, pun para bumbar.... ;-)
SVE ĆE OPET BITI KAO NEKAD
tu sam ja,gde si predrazinjooooooooooooooooooooooooooooo
EvE me Daltone pobedniče :)))
uvjek sam se pitao ko zvrlja gluposti na po 100 strana...