Nepotrebne činjenice koje znate

1. Lažeš, ja sam video da žena ima kurac.

2. #5 Све животиње имају исти животни век од (мање-више) 1,5 милијарди откуцаја срца.

O.O
    Od sada disem proredjeno, da usporim otkucaje srca. :D:D:D:D:D

3. Lažeš, ja sam video da žena ima kurac.

To je u stručnim krugovima poznato kao "protetički falus". Mislim da može da se kupi u Nemanjinoj, u prodavnici Rudo, gde prodaju štake, kolica, proteze, veštačke ruke i noge, uglavnom ortopedska pomagala.

4. Turbine na Đerdapu su Kaplanovog tipa.

5. Jesu. I prsle su ko picka pa smo ih navarivali prohromskom elektrodom pa brusili. A brana je u osnovi napravljena nabacivanjem velikih komada kamena preko kojih je nalivan beton. I na dosta mesta se beton pojeo pa su rupe velike kao autobus, i izgledaju kao ulaz u pakao.
    A prekoputa su Karpati u Rumuniji, i tamo su pecine potopljene a voda je cista i bistra u njima, ne prljava i usrana ko na Dunavu. Samo je ladna. Kad je noc na rumunskoj strani i dan danas nema svetla.
    Oni imaju i letovaliste koje se zove Mamaja na Crnom moru. Duva vetar u picku materinu. Mamaja, kao neki Majami za sirotinju, a ljudi postavili kamenje na carsave da ga vetar ne odnese i jedu neka govna.
    Nek ide sve u kurac.

6. Ја знам пун курац главних градова на свету. Можда само неколико не бих могао да се сетим. Није ми никад требало у животу, пошто ме тв квизови нервирају, али редовно купујем атлас скоро сваке године и држим у вц-у и кад кењам обновим знање, пошто знају и да промене. Заправо и лажем, није да ми није требало у животу. Добио сам пар опклада на Нигерију и Обалу Слоноваче.

Ја их знам апсолутно све. Исти извор знања, чак и метод учења лоло

7. U Norveškoj su izbori svake četiri godine u septembru. Nema prevremenih, povremenih, mestimičnih, delimičnih. Svake četvrte godine u septembru.

8. Они су држава за разлику од нас.

9. U Norveškoj su izbori svake četiri godine u septembru. Nema prevremenih, povremenih, mestimičnih, delimičnih. Svake četvrte godine u septembru.

O.O

10. Skočimiš
    Turbine na Đerdapu su Kaplanovog tipa.

Turbine na elektrani, na Nijagarinim vodopadima su Teslinog tipa. OPA!

11. na elektricnim automobilima ne moze da se koristi jednosmerni elektromotor, iako se energija cuva u baterijama koje proizvode jednosmerni napon.
    mora se pretvoriti u naizmenicnu, pa terati trofazni, naismenicni "teslin" motor.

ovo zato sto jednosmerni motor nema veliku snagu dok ne ubrza (jos gore od benzinskog), dok naizmenicni svu snagu tera od kad ga zakacis na napon.

12. Matricaria camomila-kamilica.
    Betula pendula- breza.
    Plantago major-muška bokvica.
    Plantago lanceolata-ženska bokvica.
    Taraxacum officinale-maslačak.
    Biologija, determinacija biljaka, srednja škola. Aman!

13. pingvini ne kenjaju normalno nego nekako lansiraju govno pod pritiskom oko 50ak cm od njih.
    poprilican uspeh za njihovu visinu.

14. neki dvojica poljaka mislim, se toliko bili uroljali da su uzeli motornu testeru, i jedan da pokaze kolka je faca, valjda odsece sebi ruku.
    e sad, to je strasno samo po sebi, ali ovaj drugi je hteo da ispadne veca faca od njega, pa isece sebi glavu :)

(ovo nije zajebancija, ozbiljno bilo. naci cu vest.)

15. da, ovaj drugi iseko deo noge...

sad cu da definisem ovo, na malo drugaciji nacin... vredi da se podeli sa ljudima

16. Male koale jedu izmet majke

17. Vrh malog pipajućeg organa kojim afrički potočni rakovi pretražuju mulj i pesak u potrazi za hranom zove se "skril".

18. sećam se ja te vesti
    EDIT: http://www.oddee.com/item_96982.aspx prva vest

Ne verujem, vi ste to nešto hakovali!!! Kakva budala moraš da budeš da sam sebi odsečeš glavu reda radi?!?!?!?! Pa jebem mu Sunce ludo, bilo koja životinja ima nagon za opstankom u ma kojim govnima da se nalazi, mučno kuče sa prebijenom šapom skakuće da preživi samo, a on odseče glavu jer je ret?! Živimo u najgorem od svih mogućih svetova!

Hteo sam nešto za Dionisa da napišem, za domoklov mač i sl. al neka, da ne bude prepotentno mnogo...a i čekam jubilarnu stotu defku da sam sebe definišem, masu imam...

Evo na primer: Maglev ili magnetna levitacija, osmišljena je da predmet lebdi i na osnovu magnetnog polja i dostiže ogromne brzine, iako ne dodiruje fizički ništa. Takva pruga je napravljena U Kini, Šangaju, i spaja Aerodrom Pudong i Šangaj.

19. bilo koja životinja ima nagon za opstankom u ma kojim govnima da se nalazi

pijani poljak je zajebana zivotinja!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.