Nepotrebne činjenice koje znate

1. hladni krompire, do jaja ti ovo.

+1
    Jel jasnije matori bačje?

misim, umesto kupusa mogli su nositi nešto drugo što ima vitamina C

Da, ali farmaceutska mafija tad nije postojala pa su nosili kiseli kupus...i ja bih, šta mu fali... :)

2. Usled dugog putovanja, slabi ti imunitet, nezdrava ishrana, trange frange, i prestaješ da budeš imun na bolesti na koje si bio imun sa jakim imunitetom. Vitamin C jača imunitet i pomaže kod skorbuta (od čega su bolovali moreplovci), i koji je bio najopasniji za moreplovce, a prvi se setio Magelan, ili Džejms Kuk, nisam siguran, neka neko ispravi, ako zna, zaboravio sam... Sad jasnije bačje?!

ma znao sam ovo. čitao sam u svoje vreme putovanja marka pola izdanje iz 1912 godine. i one što su išli u australije da popisuju biljke i bušmane valjda. samo mi bilo smešno kako si napisao post.

3. ma znao sam ovo. čitao sam u svoje vreme putovanja marka pola izdanje iz 1912 godine. i one što su išli u australije da popisuju biljke i bušmane valjda. samo mi bilo smešno kako si napisao post.

Šta se čudiš onda koji moj... :) Ma ne mogu opširno, igram igrice, i u pauzi uđem ovde malo, a i iskreno mrzi me da kucam opširno...

4. e da a onaj lik što je predvodio domorodce u amerike je imao 120 godina kada se kolumbo iskrcao...

5. hladni krompire, do jaja ti ovo. +2

6. Kada uperiš daljinski u kameru od mobilnog telefona vidiš svetlost koju emituje.

7. Ау, Зевсе, добра ти ова. Ево већ пар минута се зајебавам тиме. Гледа ме ћале и пита се који ми је ђаво да гледам у телефон и чачкам даљинац другом руком.

8. E da za vreme okupacije lenjingrada samo 3% stanovništva je nastradalo od bombardovanja. uglavnom ih je glad kosila.

9. Кад седиш једно десет минута на својој руци и она ти добро утрне, и после га узмеш у руке да га дркиш имаш вансеријски осећај да рука није твоја и да ти то ради нека женска ..

10. Pričalo se o tome na četu, ako imaš dovoljno dugačak, možeš da sediš jedno deset minuta na svojoj kiti i ona ti dobro utrne i posle ga uzmeš u ruke da ga drkiš imaš vanserijski osećaj da drkaš nekom drugom. Dobra fora.

11. Или још боље ако имаш довољно дугачак, седиш једно 10 минута на својој кити, и онда га гурнеш сам себи у буљу и имаш осећај као да ти је неко други гурнуо киту у буљу ...

12. Ili jednostavno povališ nešto.

13. Pročitao sam ovu temu, Dionysio svaka čast na proseravanju, ja ti se divim.

14. http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c28.0.403.403/p403x403/549365_541873959169235_765249566_n.jpg

Ovu sliku je naslikao Hitler lično.

Grčki dramaturg Eshil je poginiuo tako što mu je orao bacio kornjaču na glavu misleći da je to kamen pošto je Eshil bio ćelav.

15. Није ни чудо што га нису примили на сликарску академију.

16. Pročitao sam ovu temu, Dionysio svaka čast na proseravanju, ja ti se divim.

O, hvala Eskobar, na koji god način da se diviš... :)
    U suštini tema jeste proseravanje, ali bem li ga, toliko sam gluposti čitao, da ne znam koji će mi kurac, pa rekoh da napišem nešto ovde... :)
    Drago mi je da si čitao sve, moram priznati... :)

Diogen iz Sinope (ili poznatije iz bureta), je prognan iz Sinope jer mu je ćale nešto muljao sa parama, i on pobegne u Atinu, i počne da živi u buretu... Težio je asketizmu, jednom prilikom došao da pije vodu na česmi, i vidi dete da iz ruke pije vodu, iznervira se i razbije čašu. Aleksandar veliki mu dođe na noge, da se upozna sa njim, pita ga jel mu nešto treba, a ovaj: Treba mi samo da mi se skloniš sa Sunca...

EDIT: Bačje, jesi ti stvarno muzikant, pročitah nešto za tebe na temi nekoj...?!
    Šatre i te fore ili?!

17. Ајде јебите ме.

18. Pa što nisu stavili ovaj motor za space shuttle na helihoptar pa ga preneli a ne da ga vuku na vozu.
    http://www.jakartagreater.com/wp-content/uploads/2012/07/AIR_CH-47_Dutch_Carrying_F-16_lg1.jpg

19. Ајде јебите ме.

Ozbiljno te pitam, što si ložara... Ako se stidiš ti napiši na pp... Ne mislim da te zajebavam, mislim ne još... :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.