Prijava

Један савет за сваког ко потроши бели динар на покер апарате, електронски рулет и генерално електронску коцку - намештено је, дајте боље паре неком другом него тој мафији. Нисам се никад тиме бавио, нисам имао идеју како то функционише, седео сам у иностранству с неким нашим ликовима што држе тамо кладионице и један каже мора да идем, звао ме газда да подесим апарат, даје превише. Живота ми, ово је истина, кад уђем у кладионицу и видим оне мученике са апарата плаче ми се.

Ma logicno bombas, pa postoji neki algoritam po kojem funkcionisu poker aparati a koji prosjecna lobanja koja boravim u kockarnici i lupa po istom, ne moze tek tako da provali. Jedino od kocke sto "podrzavam" e poker ali ono kucna varijanta, skupite se 5 ortaka i igrate ko u Sopranosima lupam. A ne ove elektronske zajebancije pa nije niko lud da te hrani jer si ti dosao da lupas po tasterima.

Глуп си прилично ако мислиш да маса људи то не игра. Због њих и причам.

nije elektronska kocka namestena nego se zasniva na rngu

седео сам у иностранству с неким нашим ликовима што држе тамо кладионице и један каже мора да идем, звао ме газда да подесим апарат, даје превиш

Спорт плус кладионица на Палама, и 10 кругова за редом даје нам бинго 50 марака минимално, и зена није имала више да исплати, узима телефон у руке: "Дејане, бинго се отворио" није марке дало после тога.