SWTOR - Guild Vukajlija

1. Ma čim mi se skine, vrag mu mater jeb'o...

2. Dobra je fora to što sve klase imaju različitu priču. Ako sretnem tog Skavoka ima da ga userem silom k'o konja lololo

3. Stavio sam da se skida, koja klasa vam treba?

4. uzmi koju želiš matrikse. još jedan hiler ne bi škodio, mada verovatno i tenk fali.
    ali polako ima da se okoziš dok sve skine.
    čini mi se da sutra popodne rade neko održavanje pa neće raditi serveri par sati.

dva predloga:
    edit prvog posta, da pored nika stoji i klasa
    da ako se piše detaljnije o priči da stoji spoiler alert na početku posta, meni je zanimljivo da pročitam kako ide priča za druge klase, ali ne bih da slučajno pročitam svoju

5. uzmi koju želiš matrikse. još jedan hiler ne bi škodio, mada verovatno i tenk fali.
    ali polako ima da se okoziš dok sve skine.
    čini mi se da sutra popodne rade neko održavanje pa neće raditi serveri par sati.

Onda ću tenk. Ne brini, imam brz net. :)

Aha, radiće ga valjda 7 sati...

P.S. Nick mi je Ekriven.

6. Imam ja brz net, al ne znam da l sam ikad skidao 20+ gb u cugu. :-)
    To ti je nik za nalog, treba nam nik za lika, možeš dva da napraviš.a to ćeš znati tek kad skineš, cimaj za pomoć kad kreneš, ako zatreba

7. sta sam sad izvalio kad sam se vratio na Tajton:
    one heroic misije mozes da igras jednom u 24h, sto je dobro jer tu skupljas planetarne bodove, koji vise nisu vezani za planetu, pa mozes na floti da pazaris kojesta za njih.

8. A evo već 15GB sam skinuo, jebo mu pas majku

9. patience young padawan

10. Perinho šta ti treba mi ti pomažemo. Kada se skine, ostavi nik ovde i gild ti pomaže.

11. Perinho šta ti treba mi ti pomažemo. Kada se skine, ostavi nik ovde i gild ti pomaže.

Aww <3 <3 <3 Hvala momčad.

12. Ja uleteo u tim sa nekim Holanđaninom i Švedjaninom, pocepali onu instancu za 4 čoveka, dobio sam narandžasti chest iliti robe, sad izgledam prejako.

I taman sam otkrio mega fejl igre:

Ako nisi subscriber, ne možeš jebeno da trejduješ iteme. Mislim, koji kurac? Pa to je osnovna komanda u takvim igrama, i to je 'ladno ograničeno samo na ove što plaćaju. Jebem ti idiote.

13. Ako nisi subscriber, ne možeš jebeno da trejduješ iteme.

Na žalost, vrlo česta pojava u "fri tu plej" MMOima. Biće još stvari koje će da ti idu na ganglije ako nisi subscriber, ne sekiraj se.
    Tako sam ja prošle godine potrošio 2-3 nedelje na Lord of the Rings Online, sve dok nisam provalio da ne možeš da ideš iznad 20 levela, ako nisi subskrajber...

14. Ajde ok neki itemi i čudesa, transport, dodatna oprema, viši xp rejting, sve ok, ali brate, kako ih nije sramota da ukinu trade? Ne mogu da shvatim ovo.

15. You have been placed in a que. Position in que 251!
    Uf.

16. Skinulo se. Samo da pitam, u koji server da uđem?

17. Tedenac - Human Smuggler :)

18. Nema trejdovanja Čavo. Ladno. I ja sam se frapirao u početku al' šta ćeš.

Perinho, ubacujem te u gild. Čim se potrefimo u isto vreme unutra. Ubaci za sada u prijatelje sve sa spiska koji je u prvom postu.
    Ako imaš neka pitanja oko bilo čega vezanog za igru javi ovde ili posle na gild četu. U principu rešavaj svoje misije, pa kada naletiš na neku HEROIC 2+ (videćeš da piše to) zovi nas u pomoć.

Teže će se ulaziti par dana jer je pušten Rise of the Hutt Cartel pa su se sjatili igrači. Kada prođe fama oko toga za koji dan, opet će se ulaz u igricu za nas što ne plaćamo normalizovati.

19. Драги прашинари, фегет џедаји и ситни лопови, данас сам се врнуо из Прага па ћу да пичим увече. Да не бих ишчитавао сад превише, који сте левели и шта сам пропустио?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.