Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da li ti radi ono dugme instant travel, si probo?
Probao sam, ali nema mi je u ponudi konacna destinacija, ne mogu da biram gde hocu da idem, na mapi jednostavno nema Koruskanta.
Jel si i ti Konzervo Smagler bese?
Samo da se upisem
Ja sam džedaj, naš jedini hiler, al tek što sam se specijalizovao.
@nadimam se, pusti da se skida, ako već nisi, traje satima
Nabavih plavi lajtsejber, posao sam džedaj, opaaa!
Od sad živim za dan kada ću, kao i u KOTOR-u, opet biti sjedinjen sa dual purple sejberkama, ljubavima mojim.
Pomogao sam Čavi. Bio je moj Padawan. Dobro smo odradili posao. Neko će morati Agilnom da pomogne isto tako. Ako budem on-lajn, ja ću . Gotivim Tajton. Za sada se vraćam na Nar Šadaa. Tamo me čeka cela planeta :)
Vi što ste još na Koruskantu, pomoziti Čavi ako mu treba pomoć.
Dzoni trebaće meni pomoć na nar šada jebena jedna misija nema šanse sam da pređeš
Hoćemo sutra popodne da je odradimo?
Zna li neko resenje za moj problem? :)
Sutra ne mogu ceo dan mož u nedelju
Može. Videćmo popodne u nedelju da ih isprebijamo. Jesmo Šedouz il' nismo :)
Snasao sam se.
Oću ja duđem, ako može. Upravo mi se završava skidanje.
Stigla odluka da li da budem Guardian (tenk) ili Sentinel (dps).
Ja bih lično da dps-ujem kao i do sada što sam u ovakvim igrama, ali ako je tenk potreban, recite, pa ćemo da iskombinujemo nešto.
Perinho, ostavi ovde nik, pa te ubacujemo
Da, Perinho, ostavi ovde nik da te ubačimo u gild u igrici.
Čavez uzmi koji god hoćeš pravac sve je kul.
Dvorfe, stavi Čavezov nik u prvi post.
Dušane, ja sam otišao sa Nar Šada na Taris, zato što su misije na Tarisu malo lakše izgleda, a i gotivim Taris još od KOTOR-a. Opet, kada ti bude trebala pomoć doletim ja očas posla na Nar Šadaa.
Kome treba pomoć neka javlja i ovde i u igrici.
Sentinel sam. Sada malo na Floti ću da razgledam da vidim za one poslove i ostale djavole, uzeo sam Synthweave, nakon konsultovanja gugla i forumaša o tome šta mi je najprikladnije, pa ću polako da levelujem.
E do jaja, i ja sam na Tarisu, smorio sam se radeci misije sam, ko da igram u singlplejeru lololo
Dušane možda je bolje i ti za sada da dođeš na Taris.
Nego školjka koja je fora kod tvog glavnog kvesta?
Ja tamo spašavam neke Jedi Mastere na koje neki Sit utiče tako što ih čini mentalno bolesnim. Koja je kod tebe priča?
Posto sam smagler, trebao sam da dostavim brodom neko oruzije nekom liku, ali mi je neki retard ukrao brod. Pa sam do skoro jurio tog lika dok nisam nasao brod, ali je pobegao. Na brodu sam nasao neku kuju koja mi je rekla da taj lik sto mi je ukrao brod (''Skavak'') trazi neko blago, pa sad i ja kao trazim to blago koje je zakopao neki svemirski gusar lololo. Kapiram da cu se uskoro klati sa tim Skavakom a da ce kuja da me zajebe i uzme blago, ako ga uopste ima lol.