Перињо ако си ту ајде да одрадимо те хероике.
Иначе, људи којима није написан ник у првом посту нек напишу па да додам.
E, smorio sam te dok sam čekao, pa sam odradio sam. Nisu teške. Aj ako hoćeš, čekam te na intergalaktičkoj stanici, ima h2+ misija, kao napada te imperija dok putuješ na coruscant
Čitao sam iskustva drugih ljudi i imam utisak da će da smori posle nekog vremena. Prosto je previse limita na f2p naloge i ubija svu zabavu.
Ne razumem sto ne igramo TERU. Moš da ideš na sve instance, kvestove, moš se leveluješ do kraja a dinar da ne daš. Jedino plaćaš za gold/exp bustove i šminku (odela, fensi maunti, itd.)
Nije mi namera da bacam hejt i spem, samo pitam da vidim šta mislite?
Treba da ubaciš Perinhov i Matriksov nik u prvi post, a u igrici svi u prijatelje da ih ubacite. Ja ću u gild da ih ubacim.
Koja smo sila bre :)
lvl 14 ili 15, ne znam sad napamet.
ko bude posle 22:00 onlajn i raspolozen za jednu heroic 2+ i jednu heroic 4 makljazu dobrodosao je na Koruskantu
Prag
Ja još čistim ove solo misije na TArisu, tako da mi neće još uvek trebati pomoć, ali skoro sam gotov :)
https://www.youtube.com/watch?v=MuJXaVrvpXE
Koje je ovo zlato, sunce ti jebem.
I metnite me u prvi post!
Perinjo i Matrikse je 'l ste krenuli?
Koja ste klasa? Stavite ovde nik da vas Dvorf ubaci na prvu stranu i mi među prijatelje, a potom u gild.
Dvorfe ubaci sva tri nadimka i Čavin i Perinjov i Matriksov kada napišu ovde. Napiši mu i ti nadimak Čavo da ga ne traži unazad.
Napisah već.
Lvl 10 sam. Čekam dvarfa da odradimo heroike večeras, pa da cepam dalje, na sledeću planetu.
Je l' su te ubacili u gild?
Pa, nikakav poziv mi nije stigao. Je l treba da budem onlajn u trenutku kad me zovu?
Ja juce nisam igrao uopste, a ni danas necu stici... taman kad se vi lovlevli malo nabudzite i dodjete do Tarisa, pa da djiramo zajedno :D
Igrica je vrh. Spoj KOTORa, Mass Effect i Wow-a. Nemoš omane.
perinho uđi sad pa kad ja uđem pokušaću da te dodam nem pojma dal mogu il mora dzoni al pokušaću
Ej, sad sam ušao. Samo kju da mi prođe -.-
Перињо ако си ту ајде да одрадимо те хероике.
Shadezyel sam ja. (Jedi Sentinel)
E, smorio sam te dok sam čekao, pa sam odradio sam. Nisu teške. Aj ako hoćeš, čekam te na intergalaktičkoj stanici, ima h2+ misija, kao napada te imperija dok putuješ na coruscant
Čitao sam iskustva drugih ljudi i imam utisak da će da smori posle nekog vremena. Prosto je previse limita na f2p naloge i ubija svu zabavu.
Ne razumem sto ne igramo TERU. Moš da ideš na sve instance, kvestove, moš se leveluješ do kraja a dinar da ne daš. Jedino plaćaš za gold/exp bustove i šminku (odela, fensi maunti, itd.)
Nije mi namera da bacam hejt i spem, samo pitam da vidim šta mislite?
Ја са стране играм ТЕРУ, истина је све што си рек'о, али овде је некако већа за'ебанција а и прича ми је некако боља.
Ja ostajem ovde. Sviđa mi se SWTOR. Naravno, posebno jer je SW u pitanju.
isto, svidja mi se prica, SW je.
za dve igre nemam vremenam dok me drzi - drzi. za sada je super.