Prijava

Izvinte momci, skinuo sam sinoć, probao i nema šanse. Tačno je ono što mi se činilo iz snimaka s jutjuba, najgori onaj generic mmo sa star wars skinom, da ne poveruješ da ovih dana i dalje prave takve stvari, zaspo sam. Aj videćemo ako se bude igralo šta drugo.

Jebiga, dao sam sve od sebe

Budi Smagler onda.

Dvorfe, ti vidi kako napreduje dok bude igrao pa onda sačekaj i pomozi mu. Samo skokni do stanice kada budeš imao mogućnost (kada završiš glavni kvest na toj planeti) i dalje se specijalizuj. Tu negde ćemo i mi završiti pa ćemo se svi naći negde. Videćemo na kojoj planeti.

Ма добро, остаћу ја мало дуже да помогнем лакију јер треба да набијем још који левел да бих завршио главни квест, није Хероик али зајебан до зла Бога. Све у свему до викенда смо заједно негде на планети.

Pazi, one 2+ kvestove ne rešavaj sam, jer gotovo nema šanse. Sačekaj nas ili Laki kada ojača.

Tnajgori onaj generic mmo sa star wars skinom, da ne poveruješ da ovih dana i dalje prave takve stvari, zaspo sam

Prati priču, daj mu šansu.

Meni se ovo jos skida, ali kapiram da cu veceras oko 8 vec igrati

Prati priču, daj mu šansu.

Koju crnu priču kad je skoro i nema, mmo se ni ne pravi da ima neku priču, ovaj kao ima neku jer je drugi nemaju uošte. SW Kotor je imao priču i mnogo dojajne likove, ko ona tsundere Bastila ili ludi HK47, al opet to je totalno drugi tip igre. Kao kad recimo porediš stari Neverwinter sa ovim novim mmo sranjem što sam probao prošlog beta vikenda, niđe veze.

Dobro, pljuvanje mmo igara kao žanra na stranu, mogli su bar neki element da ubace da bude različit od 90% drugih mmo igara na tržištu. Tera recimo ima dinamičniju borbu gde možeš da se izmakneš da te ne pogode i slično, ima veze i kako se krećeš a ne samo koji skil iskoristiš i kad, Neverwinter recimo kopira taj sistem. Ovi su samo iskopirali wow, ubacili u star wars okruženje i pokupili pare od fanova.

Kao kad recimo porediš stari Neverwinter sa ovim novim mmo sranjem

Pa dobro, to i zaista nema nikakve veze jedno s drugim.

SWTOR ima priču i posle početnih sat-dva, počinje da "uvlači".

Ima priču i to dobru. Izgleda da je i za svaku klasu posebna priča. Do jaja je.

Ma samo kad sam video neke od replika koje izvaljuje tvoj lik, kao da su dali čokoladu ćerki glavnog dizajnera za kamenje i žbunje da ih napiše. Ok, priča nije ni poenta tog tipa igre, čuješ je jednom i posle te samo smara kad praviš novog lika, nego što u ostatku igre trunke inventivnosti nema.

Dobro, na kraju ispada više pizdim na ovu novokomponovanu gejming industriju generalno, pogledaš recimo priču koju ganja Starcraft 2, osobito ovaj novi expansion i onu koju je stari SC imao, dupe i oko. A opet, kad smo mi koji igramo postali ovako lenji bilo bi nerelno očekivati da se developer osobito oleši od posla.

Aj neću više da trujem temu, uživajte momci i đevojke.

Dobro, znam šta 'oćeš da kažeš, ali meni je više ovo trip da igramo ovako zajedno, pada kada napravimo gild da se sprdamo, igramo i maltretiramo strance na četu.

Pokrenuo sam igricu. Kazite samo gde dupadnem. Galactic rep. ili Sith empire?

Jedi knight, consular, smuggler ili trooper?

Uzmi Smaglera ako gotiviš taj tip igranja, ako ne, onda šta hoćeš, samo napiši ovde šta si uz'o.

Odlično Electro. Nađi Drti Dvorfa, tačnije možeš i ovde na temi sa njim da dogovoriš gde da se nađete, pa nek ti ispomaže malo na početku. Taman možete i jedan drugom one 2' misije da odradite, pa ćemo se spojiti negde već. Na stanici ili Koruskantu, tamo za vikend.

To ti je ovaj mladić lolo
http://vukajlija.com/recnik/autori/46111

Aduj ga za prijatelja da možete da koristite taj čet čak iako niste tog trenutka u timu.

Našao sam način kako da vas adujem u prijatelje. Odradio sam to.

Dusand i Dirtydwarf je l' tako?

Dirtydwarf ми је име у игри, па ме додај ти ако ти је лакше. Ја ћу сад да пикам па ко је још ту нек' ме дода у игри, или нек овде напише надимак.

ЈЕБЕМ СЕПАРАТИСТЕ НЕ ДАМ ИМ НЕЗАВИСНОС' !

Ja sam te dodao, al nemam pojma da li treba da prihvatiš. Dodaj me tamo u onoj opciji "social" u vrhu ekrana. Imaš tamo "+" i "-". Rokneš + pitaće te da ukucaš ime ukucaj "Kur-ajber" i voala.