Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Krenuo sam da igram kao smagler, dodajte me, nik mi je ''Opakadrolja'' :D
Saću te dodati uskoro. Dodaj i ti Dvorfa..:"Dirtydwarf"
Danas sam dodao Kurajbera i Drti Dvorfa, a sacam opakudrolju i dusand-a. :)
Ja sam ellvr.
Trenutno izvrsavam zadate misije, a vi pricajte gde se nalazimo, kad, sta, kako..
Koja si klasa electro?
Dodaj i Agilnog "Agilni"
Dodao Agilnog.
Ako je klasa isto sto i level, onda sam 4.
Ne, nego jesi Jedi Knajt, Sentinel, Smager, ili Truper?
Mere l' mi neko bačit link, da ostavim da se skida noćas, sutra d'instaliram?
http://www.swtor.com/
Mlogo fala.
Smagler sam, napisao u nekom postu ranije.
Nece Serena da da picke, picka jedna. Jes ruznjikava malo, ali jbg, tezak je ovaj zivot smaglera, preso bih preko toga. Oce da se jebe a da joj ne udje. lololo
Electro, poveži se tamo sa Dvorfom i Školjkabojem. Dvorfe pomozi im. Ja ću verovatno danas uspeti da završim main quest, pa ću prvo da vidim da pomognem Agilnom ako treba, a mogu i do vas da banem ako zatreba pomoć.
Javljajte kako napredujete pa da pravimo taktiku nalaženja i ispomoći. Lakše će to ići kada gild osnujemo, mada moram da proverim kol'ko para košta gild. Da štedim već lololo
Iju 5000 kredita. Koji derači kože.
Ja sam odradio stori kvest na planeti, tako da mogu komotno da dođem i vama prašinarima pomognem sa 2+ misijama na Mantrelu i tebi Agilni na Tajtonu. Naravno i meni treba ista pomoć na Tajtonu za jednu 2+ misiju.
Uzeo sam da budem Jedi Shadow. Znači kada idemo prvo ja priđem nevidljiv s leđa i zadam jedan zajeban udarac, pa se ostali zaleću.
Pao mi je sistem na kompu, tako da me do sutra verovatno nece biti u igrici.
Odradio sam i 2+ što sam imao na Tajtonu. Sada mogu da vam pomognem gde vam škripi i Džedajima i Prašinarima :)
Ja sam dosad došo do levela 7
Dzoni tis ovo igro ranije jel se isplati da prolazim one sporedne zadatke
Da. Sve prođi. Očisti planetu, samo za one 2+ zovi pomoć. Nisu za jednog. Sada i ja mogu kod vas da dođem.
Ljudi da ponovim, bacite ovde ponekad vreme ako znate da ćete igrati par sati unapred ili uveče, čisto ako neko može još da onda da bude on-line pa da se ispomažemo.
Ponavljam, ja mogu da idem na obe planete, pa kome treba pomoć za 2+ misiju, dolazim.
Cilj je i dalje da svi očistimo planetu na kojoj smo, pa onda da odemo na Koruskant i osnujemo gild. Dobro to moramo zajedno, makar četvoro da budemo u istom trenutku on-line.
Ako neko nov hoće da igra neka se uključi kao Jedi Sentinel, da bi se posle specijalizovao u Hilera. ostavi ovde nik da ga dodamo u prijatelja, pa će neko uvek silaziti da mu pomogne ukoliko bude potrebno.
http://www.swtor.eu/wp-content/gallery/screenshots/ss_20110428_002_sith-krieger-und-jedi-ritter-im-zweikampf.jpg