SWTOR - Guild Vukajlija

1. Ja još čekam k'o banana neka.

2. Nešto me zajebava i ne mogu da igram.

Stalno mi traži da potvrdim moj akaunt da bi mogao da igram sa likom, ja sam to uradio, a i dalje mi ne da da igram.

3. E i ja sam dogurao do blek sana, samo da uhvatim nekog onlajn da me ubaci u gild :D

4. Uspeo sam da se ulogujem na kraju :)

Upao ja juče da rešim one misije kod Džastikarsa i provalim tamo da ima neki Vorks i siđem dole, a tamo još tri misije. Nagazio sam dole i neke šabane iz Imperije. Dobio sam neku 4+ misiju u Džedaj Templu, tako da će mi tu trebati pomoć.
    Laki biću ja popodne tamo pa ako se pogodimo ubacujem te. Isto važi i za Agilnog.

Da ponovim ostalima, ne znam da li možete ali trebalo bi da možete i vi da ubacujete u gild. Znači ako vidite Agilnog ili Lakoija (Agilni, Opakadrolja) ubacite ih u gild. Treba samo na četu da napišete /ginvite Agilni i /ginvite Opakadrolja.

Voleo bih još jedno troje ljudi da se popali da igra. Troje, četvoro. Onda bi nas bilo taman, kada god uđeš da imaš podršku. Neko sledeći kada bude ulazi neka uzme Trupera ili Jedi Knighta. Treba tu teškaša. A fali nam i jedan Jedi Sage.

http://www.oldrepublic.net/content/attachments/121d1321361033-smuggler_ss4.jpg

5. Inače prvi post je malo editovan, da sadrži osnovne informacije, ukoliko neko nov hoće da se pridruži, a i lepše malo d'izgleda.
    A i ime teme sam uz pomoć bruce-a malo editovao jer sada ipak imamo gild jebiga :)

6. Ne rade serveri, izgleda da ih apdejtuju sunce li im njihovo... a taman sam hteo pre faxa malo da opikam lololo.

Laki biću ja popodne tamo pa ako se pogodimo ubacujem te. Isto važi i za Agilnog.

Tesko da cu moci popodne, imam fax, pa dolazim tek predvece... al nema veze, naletecu vec na nekog iz gilda kad se ulogujem pa ce me ubaciti :D

7. Jebo ih apdejt.
    Mada odradi to. Ja sam juče odradio. Odlepio sam. Tri sata mi pojelo.

Nego kako vam se sviđa prvi post?

8. Nego kako vam se sviđa prvi post?

Bog nam pomogo da satremo imperiju lololo.... dobar je, svidja mi se

9. Inače odradio sam skoro sve sporedno na Koruskantu i skoro ceo story-quest. Ostala mi je jedna HEROIC i dve GROUP misije. Za to mora da vas skupim više :)

Mada kasnije ću da odradim još ovo malo sporednih. Koruskant je pun misija.

10. Skidam, ostavljam preko noći, stigla grafička opaaaa. Čisto da se zna, ja biram neku rogue style klasu, to mi u krvi, jebiga.

11. Odlično Čavo. Dolazim da ti pomognem samo reci koju si klasu izabrao da znam na koju planetu da banem :)

12. Javljam sutra, kace skine sve ovo, 25gb nije baš malo, jebiga.

Ratujemo od sutra! :)

13. meni postaje baš zanimljivo od 10. nivoa, kako sam dobio kompanjona i kako su neprijatelji veći i jači.
    Oduvao me neki Dark Beast, nisam znao šta me snašlo.

Plan je da se sutra veče logujem (oko 20h) i kad ubijem dark beast, da završim još jednu kratku sporednu (samo nekog droida da sredim) pa da zovem ko bude onlajn za 2+ misiju na Tajtonu.

14. Trebao bi ja da budem on-lajn oko 8 pa ću ti pomoći konzervo. Jeste, sve je gotivnije kada dođeš do 10-og nivoa. Tog dark bist sam ja ubio, ali ako imaš još kvest da ga ubiješ dolazim i za to da ti pomognem. Čekaću te oko 8 kod Jedi Templa na Tajtonu. Mogu i na Koruskantu da pomognem kome treba jer sam odradio i tu planetu, pa ću se sada šunajti tuda ako ima nekog on lajn da pomognem malo.

Čavo ti kada odradiš sve javi ovde koja si klasa i koji ti je nadimak da možemo odmah u gild da te ubacimo i odgovorimo ti na pitanja onako brže da skapiraš.

Agilni aktiviraj se malo lolo

15. Ljudi, na kojem se serveru igra?

EDIT:

Naš'o, Red Eclipse.

16. Jeste Red Eclipse.

Koju uzimaš klasu?

Vidi po mogućnosti neku malo težu, mislim u kilama. Truper ili Džedaj Knajt. A ako uzmeš Sentinela da se posle specijalizuješ za hilera. Mada ne moraš, uzmi koju hoćeš.

17. Jedi Knight za početak.

Ja sam u igrama ovog tipa oduvek bio DPS klasa, nikad nisam pikao ni tenka ni hilera, samo sam bio reaper. Ali, hej, vremena se menjaju, možda naletim na zabavu u tim novim vodama. Pogledao sam advanced classes, 4. sam level, do 10. ima fore da razmislim. :)

Shadezyel se zovem u igri.

18. @Dwarf

Ubaci Čavezov nadimak u prvi post.

@Ostali

Ubacite Čaveza u prijatelje nadimak "Shadezyel"

@čavez

Ubaci sve nas za prijatelje. To možeš da uradiš i ako nismo on-line. Nadimci su ti u prvom postu.
    Prijatelje dodaješ tako što na onom meniju u vrhu ekrana, nađeš opciju "Social" i u okviru nje ćeš videti "+" i "-". Klikneš na plus, uneseš tačan nadimak i to je to.

Kasnije će neko da te ubaci u Gild. Ko prvi bude on-line. Ili možda ja moram kao Guildmaster. Probajte i vi ostali. Znači uđete u grupu prvo, pa na "visper" samo napišeš /ginvite "nadimak" (bez navodnika) i to je to.

Razmišljam možda i da počnemo da ubacujemo još ljudi sa našeg govornog područja u gild, ali to ćemo se dogovoriti.

19. Dobijo sam brod napokon, URA!

Jedi Knight za početak

Jedi Cunt lololo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.