SWTOR - Guild Vukajlija

1. Jedi Cunt lololo

Jeste laki u pravu si. Samo se nešto kuče kao oklop, sablja ovoono, a onda kukaju nama Šedovsima da ih spašavamo majnd trikovima .)

2. E al juce koju sam nevericu doziveo:
    Jurim neke kvestove po Koraskantu i naletim na lika sa nickname-om ''Droljica'', i ja kao gle koja slucajnost (moj nick je ''OpakaDrolja''), kad ono pojavljuje se jos jedan lik sa nick-om ''Kurvica'' i pozvase me da im pomognem na nekom questu... ispostavilo se da su likovi hrvati, pozvali me da napravim sa njima gild, al ja im rekoh da sam samo Vukajliji veran i da nijedan drugi gild za mene ne postoji!

EDIT:Koji sam baksuz, odmah nakon sto sam napisao ovo malopre igra prestala da radi...
    nece da mi ucita loading uopste.

3. Džoni neću moći u 8, ako se nesto promeni javljam se.

4. Dobro konzervo. Kada se pogodimo, dolazim da ti pomognem. Ako bude i Agilni tu odlično.

Laki ladno našao bordel ceo lololo

Nešto baguje nakon održavanja igrice ili se meni čini.

5. Što ne radi server, mater mu jebem?

6. došo kući, naoštrio se, kad ono moša.

7. I ja isto jbg.

Ništa, sutra ako se pogodimo pomoćiću tebi Konzervo i Agilnom, a Dušan neka pomogne Lakiju i Dvorfu da privedu kraju Koruskant.
    Naravno ja ću pomoći Čavi da se snađe, a tu su mu Konzerva i Agilni takođe. Inače treba da se izjasnite da li i pod kojim uslovima da primamo u gild nove članove koji nisu sa Vukajlije?

Ja sam generalno za, ali moraju da budu sa našeg govornog područija i da ne budu neki ono 50 level nego novajlije i tako to. Mislim ako ste za. Ako pristanemo da primamo nove članove jedan od nas treba da ide na Ord Mantel, a jedan na Tajton da malo vrbuje ljude. Ako nećemo još onda cepamo dalje.

8. Ipak je proradilo veceras, pomogao mi Dusan da zavrsim glavni kvest i onaj 2+.
    Postadoh Jedi Sage.

inace, koja je fora sa train crew skills? ima ih tako mnogo, a mogu samo jednu da izaberem.

9. Možeš samo jednu, a ako plaćaš igricu možeš tri. Ja se inače sve više razmišljam da u narednih mesec dana možda bacim i neki subscribe.

Dobro je što je Dušan bio tu, da završiš to i stigneš na Koruskant. Gotivan je, mada ima trilion msija na njemu i to par ultra zajebanih. Odlično je što si Sage. To nam baš treba u Gildu. Saće svi da te cimaju i najmanje ćeš se tući. Stojiš sa strane i hiluješ lololo

10. Stojiš sa strane i hiluješ lololo

Meni to uvek bilo toliko besmisleno, a tako neophodno. :D

11. Meni to uvek bilo toliko besmisleno, a tako neophodno. :D

Mora neko da se žrtvuje za tim. Potpuno neophodan član. Dao bi tri "tenka" za jednog "Hilera".

12. Ma znam, šalim se, nego ja od daa 1 kad sam i počeo ovakve igre sam čist dps, istreniran posebno za ubijanje hilera. Stara navika. :)

Enivejz, ulazim sad da pikam dalje!

13. Ja ne mogu sada, ali negde tamo ok 7, 8 uveče ulećem pa ko bude tu, a treba mu pomoć ulećem.

14. ni ja nikad nisam igrao hilera, valjda cu se snaci, ali vidim niko nece, pa reko sta ima veze.

trenutno me malo zeza sto moram da igram sa touch pad-a, (duga prica zbog cega) ali radim na tome da to sredim.

Johnny Kurajber
    Možeš samo jednu, a ako plaćaš igricu možeš tri

da, ali koju da izaberem, da li ima nekih predloga, ko je sta izabrao i kako se pokazalo, to me zanima.

15. ciklon otvorio takmicenje za Star wars definicije-postere-reakcije.
    da li je slucajnost, ili ima neke veze i sa nasim gildom?

16. da, ali koju da izaberem, da li ima nekih predloga, ko je sta izabrao i kako se pokazalo, to me zanima.

Ja ću morati da bacim ždrak kad abudem igrao. Da me ubiješ ako mogu da se setim.

Ma cepi bilo šta. Onda šalješ kompanjona u misije samog.

17. Mislim da sam zavrsio sa misijama na koraskantu, kako vi ostali napredujete?

18. Ja sam završio Koruskant ceo. Sada ću malo da zujim da pomognem Čavezu ako treba ili Konzervi, Agiju, Dvorfu, pa onda odo' na Nar Šadu.

19. Evo i mene posle 3-4 dana. Nisam mogao da igram, bio sam u guzvi nekoj.

Naci na Koruskantu sam, odigrao sam par onih class misija pa sam preso na ove sporedne. Odradio sam do sada 4-5 njih i slucajno, jbg nisam znao, kliknuo sam na neku grupnu misiju, 4+ je valjda. E sad, ta misija mi nije data na Koruskantu, nego me je vodilo do main levell-a i tamo tek sam video da je group mission. Posto sam odlucio da tu misiju ostavim za kasnije resio sam da se vratim na Koruskant, ali ni jedan od liftova ne vodi tamo. Znaci prakticno sam zaglavljen na main levell-u. :(
    Jel zna neko kako mogu da se vratim "gore", jel je bio neko u ovoj mojoj situaciji?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.