Prijava

Ovih dana smo bili zatrpani pozivima sa svih strana za pomoć maloj Tijani. Misija ispunjena, kinta je skupljena. Ono što mene zanima je vaše mišljenje u vezi ove akcije, tj. da li je bolje tih milion dolara razdeliti na veći broj dece kojima je takođe potrebna pomoć? Svestan sam činjenice da jedan život nema cenu, ali imam otprilike predstavu kako se osećaju ljudi kojima treba "mala" suma od oko 5000 evra kako bi spasili ili olakšali život, a nemaju medijski prostor koji je Tijana imala. Kako se osećaju ta deca ili roditelji čija su deca neopravdano zapostavljena? Zar nije bolje napraviti fond ili se narod može okupiti samo zarad male Tijane kada uplata na račun predstavlja (uglavnom) pomodarstvo ili razlog hvaljenja između instant humanitaraca?
Čekam vaša mišljenja.

Otvori Blic, imaš onih srce akcija, stalno daju izvještaje. Ko je human naći će načina da pomogne drugima. Samo da kažem, Sergej dobročinitelj!!!

Ja bih bio spreman da dam svaki mesec koliko sam u mogucnosti, ali ko mi garantuje da to nece otici nekoj Katarini Rebraci?

Ovde se skupljalo i pre Sergeja, na javiovu inicijativu http://vukajlija.com/forum/teme/40050-humanitarne-akcije. I nije se skupljalo milion dolara nego 50.000.

Ne vidim razlog za otvaranje ovakve teme - ako hoćeš pomozi, ako nećeš nemoj. Kome treba ovo čankovanje po forumima?