Unlucky Vukajlijaš

1. Напише на Могшину одабрану - каква ово срања стављате на насловну? - пола сајта га нагрува мудима

2. Dodje nakon dve godine na sajt, napise JA JEBEM na cetu. Kostic, malopre, banana, malopre.

3. Сними пијану вукајлијашицу на окупљању како пева, окачи на форум, добије 20 дана бање.

4. Хејтује Ливерпул, цела Вукајлија малопре.
    Открије занимљиве дефиниције, банују оланика.
    Пријави хејт, скину му 150 поена лајка.

5. Каже да јебе, питају јел' транџе.

6. Dođe na čet, tamo Ludi Čak.
    Ode sa četa na komentare, tamo ližu jedni druge i govore kako su sranje defke vrhunac pisanja.
    Ode sa komentara na forum, neki novi autor mu nudi uzajamno čitanje.
    Ode sa foruma na reakcije, Delija1998 malopre.
    Ode na definicije, čita definiciju tipa " NEŠTO k'o NEŠTO" (npr. Stenje k'o svinja pred klanje).
    Ne nađe ništa zanimljivo, ostane na sajtu.

7. Stavi svoju sliku na forum, bilo ko sa paintom, malopre
    http://img41.imageshack.us/img41/3253/imagewkps.jpg

8. prica o nacionalnoj toleranciji. cempi malopre.

9. Dođe na čet, tamo Ludi Čak.

Ovo je Lucky Vukajlijaš, Unlucky je kad dođeš na čet, a tamo Champy priča o Alahu i "trebama".

10. Dođeš navaren na čet, a tamo ih još 10 takvih

11. Dođeš na čet tražeći kurca, dobješ Lamin u pvt-u.

Vjerovatno bilo, al kad sam anlakljiva.

12. Napišeš kako gotiviš Pink Floyde, selenijum ti objašnjaje po sata kako je bila na koncertu Rođera Watersa u Zagrebu

13. Tek će biti veselje poslije Beograda. Bolje da me banuju odmah poslije koncerta :D

14. Хоће да се изјада, Мала Видра, малопре

15. Ovo je Lucky Vukajlijaš, Unlucky je kad dođeš na čet, a tamo Champy priča o Alahu i "trebama".

Vidiš da je neko postovao na istoj temi gdje i ti, kad ono Ludi Čak se krije u postu iznad.

16. Dođeš navaren na čet, a tamo ih još 10 takvih

pa ovo nie anlaki :(

17. Odaberu mu defku "burek sa sirom", nestane struje u celoj Srbiji.

18. Крене да упише датум свог рођења на Предражињовој теми, види да дели рођендан са још 50 Fridriha...

19. Кења и баца неке небулозе о К-1 и ММА, Лаки малопре, Шоми малопре

20. Napišeš da si živod-sreten malopre

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.