Prijava

-Конкретан случај навео ме је да размислим о овоме:
Наиме, откако се колегиница с факса уселила у изнајмљен стан у згради у којој 99% насељеника чине југоносталгичарски реликти, помодарски шабани и покоја индиферентна особа, живот јој се претворио у пакао само зато што она не изгледа онако како би станари очекивали да треба да изгледа девојче (190 висока и не облачи се у складу пијачарско- кинеских трендова); и сад су, сходно томе, узели себи за право да је у 3 ноћу зову на телефон кад им се учини да негде чују музику у згради, да јој прете полицијом и да буду некултурни и неотесани према њој јер, забога, она својим постојањем ремети њихов херметични микрокосмос.
Постоји ли начин да се избори са таквима БЕЗ бежања од њих?

МЕТАЛИКЕ, ОПЕРИТЕ КОСУ!

Фор д рекорд, иц нот метахлика у питању

Nek kupi deset ari placa i kuću. Nek dovede nekog nagruvanog drugara da im se izmršti po zgradi. Jedan lik tako smarao mog drugara, drugaru pukne film, izađe mu sa oklagijom i kaže da će da ga nabiti u gepek, odvesti u šumu i seći mu prst po prst. Ovaj mu rekao, ti si poremećen čovek, i otad mu se nije obratio. Problem rešen.

Да купи слушалице.

Културно их пустити да ти ударају песнице главама.

Nek dovede nekog nagruvanog drugara da im se izmršti po zgradi.

То сам јој предлагао, ал фина је, неће она тим методама :Д

Jankela, neka pozove najkrupnijeg čoveka kog zna kod nje, i kada je neko zove, ili dođe na vreta, nek izađe ovaj brđanin i pita: jel ima neki problem, ako vam nešto ne odgovara, recite meni, nek zastraši malo goveda.
Ovo mi prvo palo na pamet.

па јел пуштала музику ил не?

Neka se obrati ombudsmanu

па јел пуштала музику ил не?

Ако се звук фрижидера рачуна у музику, онда да

Нека се спријатељи с њима. Тако, кад сретне неког у згради, нека каже нешто типа "јесте видели ви ове цене? Бурек 60 динара, нема смисла. Опљачкаше овај народ..."

nek kaze da je ona napacena deca sa kosova.

Pa najbolje je neuračunljivošću.

Sljedeći put kad neko pokuca da iziđe i drekne: MAJKU VAM JEBEM, JESAM LI JA ZBOG OVOG IZ VUKOVARA BJEŽALA, MINIRAĆU VAS SVE I DIĆ UVAZDUH JEBEM VAM SITNO ŽITO UŽIŽANO!

nema tog feng suija,posto je u iznajmljenom stanu neka se seli,sa rogatim se nevalja bosti,a posto nema dva metra i kurac do kolena,sto bi opismenjavala amebe oko sebe.......ovo je vec proza.....

НЕК ИМ СЕРЕ НА ОТИРАЧЕ

Sa govnima, govnarski. Sledeći put kad joj neki prisere, neka im pljune u facu. Bukvalno.

ВИЂЕ ЗАПАТЕ ШТО НЕМА ПОЈМА, ПА НЕКА ИМ ПЉУНЕ И ОСТАНЕ БЕЗ МАТЕРИЦЕ СЛЕДЕЋИ ДАН

НЕК ИМ СЕРЕ ПО КОЛИМА

KO ĆE NJOJ UZETI MATERICE AKO JE VISOKA 190 CM JA DA IMAM 190 CM SIJEKAO BIH GLAVE LJUDIMA... JEL TO ŽENA ILI HOGAR STRAŠNI BOKTE ČOVEČE.