U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://img62.imageshack.us/img62/9035/20130415171107168.jpg
На тргу у Ужицу "Ивица и Шопало продају хероин деци."
У коју си средњу ишао?
Техничку. Електротехничар рачунара.
"Heroin mi je uništio život"
Nadomak osnovne u Obrenovcu.
----------------------------------------------------------
I moj omiljeni, jer je besmisleno glup, jer se nalazi na više mesta, a čak ima i različite oblike (negde pišu samo inicijali imena pa grafit, negde samo "jelena palac" i tako te forme, ali zna se da upućuje na ovaj:
"Jelena Pantić prvi palac Obrenovca"
E sad, da li je Pantić prezime ne uzmite sa 100%, ali čini mi se da jeste.
Имам једног ортака на том смеру каже зајебанција нон-стоп, јес да немају пичића али пијуцкају ракију сваки дан.
"Деца сањају о пожуди" на једној згради на Сењаку.
Зар још увек постоји тај смер?
Постоји. То је други најјачи смер у Техничкој.
Некад је био најјачи. Који је сад јачи, телекомуникације?
MOMIRE PIČKO BRKATA
Za Momira Bulatovića, u Crnoj Gori, na izlazu iz Tivta, na trafo stanici.
Jedan koji je na mene ostavio najjači utisak od svih grafita koje sam ikada video:
"Ovom parku treba samo malo sunca"
Posvećeno parku koji je okružen sa nekoliko zgrada (park u sredini), napisano na jednoj od tih, jelte, zgrada, u Zemunu. Park je ćomanština teška, ček point hohštaplera, dilera itd. Grafit je stajao tamo godinama, u poslednje vreme nisam prolazio pa ne znam da li je uklonjen.
МАКЕДОНЦИ СУ ОРБИТ
(писало Македонци су Срби али неко преправио са пар линија)
Na zgradi u Aleksincu, u blizini centra grada, već jedno 10ak godina stoji natpis:
PropaDOS mo!
Има у Ужицу код пијаца " ДОС је срање".
То су вам баш актуелни графити, јесте ли видели онај "студеnt nије запалiо жито"!
Гробари СО
Велико православно гробље Сомбор
tu zapravo piše jebem ti život. mislim, JEBEM TI ŽIVOT
Аха, начи нисам видео целог. :Д
Na Zvezdari kod Zire.
Višnjička Banja.. Veoma mi je zanimljiv.. ne znam zašto..
Ovo i Džeko je dodato.. Grafit nema nikakvog smisla al je zanimljivo što se neko setio čuvenog tandema iz Wolfsburga, Grafitea i Edina Džeka.. Inače u Višnjici napisato.
http://i.imgur.com/7QRXnAE.jpg
Нови Сад, у неком пролазу када се иде од Сајма ка центру (прошао само једном додуше...).