Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Дакле мислим на оне испаде док се ватачите са бичарком и посадите семенке по пиjaчарском памуку.
„Е, Перу се кучка исрала док jу jе пунио у двицу.“
Jедна, коjу сам упознао то вече, ми je вадила краjнике у првом улазу поред паба, jебена прокељка ми je искидала ресицу
- Ааааааа :вуче jeзик: коjи ти je курац?
- Маллллллииии!
ništa ja tebe ne razumem šta pišeš
+1
konfuzan prvi post.
Nemoj da te čudi ako ljudi krenu da pišu o porukama iz boce, brzini rasta dlake na repu lemura sina jedinca ili poruci koju šalju boje na kanarincu.
Кад сам се надрогиро.
Бурза, бломови и тако то. Незгоде са девоjкама.
neno, u koju si dimenziju otiš'o, oću i ja :)
sad će raja opet početi sa komadićima salate na kurčini posle guranja u čmar cure koja im je posle pušila i u isto vrijeme drkala sebi kurčinu tajlandsku
Bolje nego da prosipaju mark cukenberg fore ribama i ostavljaju im poruke - Marko izbosne , dođi mala da te gnjavim šakom međeđom - pri naručivanju pesme - od Šabana! Bilo šta!
Ja sam jednom curi rekao dima lijepe oči, našta se ona samo nasmijala. Umro sam od sramote. A i ona, moš mislit bezobrazluka, nije mi rekla dija imam isto fine i ništa manje velike oči. Kurva mamu joj jebem, nek joj je stric umro.
A niko nije drko pičke na sred lokala?
dok sam bio klinac, reko mi "iskusni" drugar dve fore kako da smuvam neku njegovu drugaricu. Jedna je bila u fazonu da joj kao fol pripalim pljugu i onda samo sklonim i poljubim. A druga da joj kazem da ima trepavicu na oku i kao krenem da skidam a ona zazmuri i na frku je poljubim.
Ali avaj, ne lezi vraze, on njoj rekao za tu foru sa trepavicom a ja to nisam znao. I sad ona dosla i sve super, izasli napolje da pricamo. I ja u jednom trenutku krenem kao "Imas trepavicu, de da ti skinem" i krecem rukom a riba brate zinula ocima, mislim da nije ni treptala, i ja sve mislim kao ajde zazmuri picka ti materina da te smuvam a ona jos jace otvara oci. I ja sta cu, bas mi bilo neprijatno, i poljubim je svejedno. Kasnije me ispalila posle 2-3 nedelje, kucka
Ja :) na zatvaranju kafane Venac u NS-u, konobarica se sakrila iza sanka a ja i kumela sa 2 ribe za stolom orgijamo
Nemam pičku al' zato kurac vadim i astale lupam.
Има већ оваква тема, кол'ко се ја разумем у нуклеарну физику.
e, meni je jednom bivša rekla da kad me je videla da je u meni videla rasnog bika... ali ozbiljno ne zezam se
Dokle_više duskačeš sam sebi u noge. U jednom trenutku ne moš smuvat ribu u drugom džaraš kliće anonimusima, koje imaju kožu meku kao svila, u tandemu skumelom. Ko je ođe urađen, ja il' ti?
Pravi klaberi nemaju vreme za devojku. Sise.
Риха, jebe mi se za nick jer ne'amnadimak, menijesamodosadno i BezDeranjaMolim.
nije bilo nekih velikih blamova,al kad se navarim za te zajebancije nikako nisam,pa bagujem ko konj...
Gugi, počitao sam i komentar taj, danas, ako se ne varam.
Jednom sam na moru sa ortacima muvao neku deset godina stariju.
Fazon plaža, neki lik drka gitaru a ove okolo prskaju i prave žabice. Ja mrtav k`o dupe, blejim nekoj nešto na uvo, pa se umorim, pa opet pričam pa se opet umorim. I u jednom trenutku zaspem na njenom ramenu i padnem iza, nabijajući joj nos u guzičetinu. Nije znala da kaže R!
pa jebemu, ova iz prve priče mi možda bila druga-treća riba u zivotu. Priče su vremenski razdvojene minimum 5 godina, a za to vreme sam makar mogao naučiti đe klića stoji