Prijava

Ljudi vi ili ne kontate šta je kod mene problem ili me kajlate.
Kod mene je ono dugme "odaberi fotografiju", i kada je odaberem pored dugmeta pise ime slike sivim slovima; zatim ja upišem naslov i podnaslov i kliknem pošalji, onda me vrati na istu stranicu gde pravim poster i ispod dugmeta za odabir slike piše :"ne sme biti prazno" i tako nekoliko puta, a sa drugom slikom sve ide kao po loju....

@ Dionysio jebo te "zvuk bombardera" -.-

@ Dionysio jebo te "zvuk bombardera" -.-

Izvini molim te, nisam znao, danas je "Dan Vojske", pa kačite postere "Ovo je prava parada ponosa", nisam te prepoznao.

Dionysio

Koji ti je kurac? Ti verovatno smatraš da niko osim tebe ne ume da napravi dobar poster? Šta je s' mozga?

p.s. Hvala na informaciji

Možda, ali samo možda, je format neodgovarajuć. Tačnije - nije podržan. Gledaj da slika bude u .jpg formatu i da ne bude mala.

Maestro ja mislim da sam mozda napravio 2 dobra postera, ali to nema nikakve veze sa temom. I ne stidim se da kazem jer ni ne volim da ih pravim... A nije ti palo da drugu sliku sliku odnosno poster probas da napravis? Daj bre mani me se... ne znam sto je ovo jos otkljucano, nema nikakvu svrhu...ajd pa tako.

E a meni treba pomoć isto... NEĆE da mi napravi ni poster ni reakciju već nedelju dana, a sinula me inspiracija taman.... piše da veza ne može da bude uspostavljena.. pomagajte!

@ zyclon
.jpg je bio format i veličina oko 800x600 px

@ Dionysio Nije mi palo na pamet postere pravim retko samo kad naletim na nešto zanimljivo... Što ih praviš kad ne voliš niko te ne tera da ih praviš. Za posmatranje si..

Hvala lepo maestro, rekoh ti mani me se, ocigledno ni ne citas sta sam napisao, vec samo pises sta ti padne na pamet. Nisam ni rekao da pravim postere, a internet zajebani pazi se lepo kad vredjas druge, nije ti ovo youtube. Meni puca kurac da jurim klinca da bijem jer je nevaspitan, nekome mozda nece biti tesko. Kao sto rekoh toliko od mene, stvarno nemam pojma koji cu klinac na temi, a ni koji ces ti djavo na sajtu. Najbolje da odleprsas i dodjes kad zavrsis bar osnovnu. Ako steknes bar malo vaspitamja.

Poz za mene je ova tema zakljucana, ne vidim svrhu da ulazim na nju vise.

@ Dionysio
Evo uciteljica mi je dozvolila da opet udjem na vuku i da kazem nesto pa da iskoristim to, mozda da si ti malo kulturan i da ne mislis da svi koji su relativno novi ovde da su deca i da su glupi mozda bi i neko imao postovanja prema tebi ako ti pises "ironicne" postove i zajebavas sve koji pitaju nesto niko te nece postovati ;) Ako nisi mogao da pomognes oko onoga o cemu je tema sto si se uopste javljao?

p.s. I da nemoj da me tuces ne znam sta bih kad bi neko poceo da me trazi :(