Prijava

Kad Pesme leda i vatre imaju svoju temu, što ne bi i Hari, ionako je dosta veći hit.

Da vidimo, ko je još imao magično detinjstvo? Ja sam bila totalno opsednuta, sekla novinske članke, znala cele dijaloge napamet, znala svaki detalj. Sad me uglavnom prošlo, ali i dalje mi je jako lepa uspomena ono čekanje da stigne najnoviji deo, trčanje u biblioteku i slično. Mislim da sam samo peti deo pročitala desetak puta.
Omiljeni lik mi je Sirijus. Čak sam i plakala kad pogine. Bila sam klinka, jbg! :D

P.S. Vi koji ste gledali samo filmove, ne smarajte, jer filmovi su mahom sranje.

Как'о курчево детињство? Ја прочит'о свих 7 делова у трећој средње. И опет бих да ме не јебе факс.

Ja sam i dalje opsednut. Prvi deo sam pročitao oko 15 puta. Ostatak da ne pričam. Baš pre mesec dana sam pročitao ponovo ceo serijal, ovog puta na engleskom.
Bukvajno stvar koja je imala najveći uticaj na moje detinjstvo. Knjige su neverovatne, a filmova se gnušam.

Čitao sam Vatreni Pehar kada je izašao prvi film o njemu, i taj deo sam najviše puta pročitao, bar 6-7 puta, dok sam iščekivao da izađe Red feniksa.

кад сам добијо књигу први пут, ај као да кренем да читам ради реда, кад оно после главе две онда сам чито до самог краја све књиге. а на хермиону кад је изашо филм сам се смешно наложијо.

Ovako nekako sam zamišljala Sirijusa:

http://oi38.tinypic.com/2d1k0ow.jpg

Takođe mi je želja da pročitam sve delove na engleskom, jer su naši prevodioci zasrali na dosta mesta, pa mislim da doživljaj nije bio potpun.

Dobar je Hari Grnčar ahahaha (potter je na engleskom grnčar, ko nije znao)

Ako niste poslušali rep betl između Harija i Voldemorta, obavezno!

http://www.youtube.com/watch?v=wTHn5oFPmi8

Jel to Dorian Grej? :)
Meni je bila gotivna Belatriks Lestrejndž jer je prsotina, još je i moja omiljena prsotina glumila u filmu. Najjači lik je u knjizi je Luna Lavgud.

Haha, ne.
Belatriks je luda fanatična kučka. I ubila je Sirijusa, zato je mrzim. :)

Inače, radila sam neki detaljni test ličnosti koji te smešta u kuću, i ispalo mi Sliterin, mada je bila mala razlika između njega i Grifindora. Hvala Bogu nisam završila u Heflpafu sonim paćenicima. :D

Ja sam pre par nedelja konacno pogledao sve filmove od prvog do poslednjeg za 3 dana i toliko sam se nalozio da cim skupim neku kintu idem u biblioteku i uzimam sve knjige odjednom.
Treba dosta para za to. Tako da ako znate gde ima jeftino da se uzmi te knjige, LET MI NOV ON PVT :)

Trebalo je da čitaš knjige prvo jer su ti filmovi sad samo spojlovali, a sranje su. Učlani se u biblioteku pa uzimaj jedan po jedan deo. :)

ionako je dosta veći hit.

JAŠTA MORI!

Ja sam bila totalno opsednuta, sekla novinske članke, znala cele dijaloge napamet, znala svaki detalj.

Cenim i da si draškala kliću na Harija.

Elem jedino dobro iz svega toga je Emma Watson. Pročito drugu knjigu negde u drugom, trećem srednje bemliga kad i ono lepo je to sve napisano al dečje previše za moj ukus. Odgledao samo prvi i drugi deo filma i to je to. E da ta druga knjiga je daleko bolja od filma al to je uvek tako.

Rece mi neko na temi sa filmove da je jos bolje sto sam prvo gledao filmove.
Nisu filmovi losi uopste, ali dosta stvari u njima su nedorecene ili maksimalno uprostene. Uvek se vratim na one relikvije smrti. U filmu nisam mogao da skontam ko tu koga zajebava, ali mi je kasnije Bruce objasnio.
Onaj kamen se stvorio niotkuda.

Ne razumem ljude koji pročitaju li pogledaju DRUGI deo nečega. Pa idi redom jebote, kako možeš čitati drugi kad se on nadovezuje na prvi, a o prvom ne znaš ništa?

Cenim i da si draškala kliću na Harija.

Rekla sam već da mi je omiljeni lik Sirijus. :D

U filmu nisam mogao da skontam ko tu koga zajebava,

Filmovi su loši jer je svaki film radio drugačiji reditelj i svaki je imao drugačiju viziju priče, a plus verovatno nije ni čitao celu sagu već samo deo koji mu je trebao. Dodaj na to da su filmovi generalno lošiji od knjiga na kojima su bazirani i eto ti.

I plus su knjige dosta obimne, pa je dosta toga moralo da se izostavi kako bi se priča zgurala u tih dva, dva i po sata.

Pa pogledao prvi deo filma i rešio da ne čitam prvu knjigu i uzeo da pročitam odma drugu i to je to. Pogledao i drugi film i smorio se i to je to. Kažem ok je knjiga ali me jednostavno nije terala da čitam dalje, to je to.

Rekla sam već da mi je omiljeni lik Sirijus. :D

Oprosti nisam obratio pažnju lololo