Komentatorska sekta: društveni fenomen ili opšta zabluda?

  1. Eh, da su Tito i drug Leka živi komentatori bi na goli otok išli. Komentator neki sladunjav komentar baci, komitet odmah nađe ajpi adresu, aha sad si naš, samo ujutru u avliju dolazi plava Zastava stokec sa mrkim ljudima u crnim kožnim kaputima. Pa, pa, ženo, nek' se mali zove Pinki.

  2. Mene zanima zašto se ne ostavljaju negativni komentari kada se definicija negativno ocjeni. Licemjerno je.

    Zato što uglavnom i ocenjujem defke plusem, jer da bi bio minus, mora da bude neko najteže moguće govno od defke.

    Inače, ne smeta mi ako mi neko napiše da mi je defka loša da mi minus. Slobodno.

    EDIT: Jedino je po mojim merilima licimerno da daješ minuse, a hvališ defke.

  3. ej ljudi, objavio sam opaku pricu na Lackovicu!
    batal'te dzevu, svasta ste izasrali :)))

  4. Pa dobro Džoni, nije samo tebe pitao, znamo da si dobričina. :D

  5. Džoni ja na Na definicije, postere i reakcije o studentima dajem minus na keca pa sve da ih je napravio moje žene brat.
    I ako verujete ja slabo idem na nove definicije samo da ne bi lupao minuse i da se ne bih nervirao. Minis dajem na govna teška i plagijate. Ako je nešto loše modovi će dobrišu svakako plusirao ja ili ne ili mu se najebo majke u komentarima ili ne.
    Stevane da je za brisanje bila bi obrisana, meni ne smeta niti mi koristi jednostavno nemam sa tim ništa, to što se meni ne sviđa je već moj problem a realno ko me jebe kao pojedinca i mene i svakog od nas. A možda tebi baš ta defka puno znači zbog ko zna čega. Đukelisanje sam naveo figurativno.

  6. ej ljudi, objavio sam opaku pricu na Lackovicu!

    Saćeš da dobiješ plus, samo da proćitam lololo

    Pa dobro Džoni, nije samo tebe pitao, znamo da si dobričina. :D

    ćut Mančo kako su krenule optužbe, ispašće da sam organizovao VOS samo da bi dobijao pluseve lololo

  7. Zato što uglavnom i ocenjujem defke plusem, jer da bi bio minus, mora da bude neko najteže moguće govno od defke.

    Ne pričamo o tebi. Mene zanima na globalnom planu.

  8. Одушевљен сам како је Провирон прорачунато написао уводни пост, сад нас гледа и ужива :Д

  9. Ne pričamo o tebi. Mene zanima na globalnom planu.

    A jesam stvarno neki egocentrik. Tripujems sve se oko mene vrti :)

  10. Sve zaboravljam a odavno sam hteo da napišem. PROVIRONE DOKTORE!

  11. proviron je kriv za sve, kuje zavere pa bježi preko potoka, provirona na lomaču

  12. Koliko je vama dosadno pa se ovo razvuklo na ovoliko strana.
    Elem, da nešto i ja napišem kad sam već pročitao zadnje dve strane svega i svačega na ovoj temi. Nekad sam komentarisao dosta, možda i previše, a onda je počelo da se sere o nekom prikupljanju pluseva, lajkovanju i tako to i prestao sam iz prostog razloga jer nikad nikog ne bih zamolio ni za odabranu a ne za plus, niti ću to ikad radim. Toliko jadan da molim da mi se odabere ili plusira nešto, da se javljam kako mi je rođendan da bi mi se odabralo i tako to nisam nikad bio niti ću. Prestao sam sa komentarima i gle čuda neke defke koje sam pisao dobro prošle, čak i odlično a neke loše i to svaka srazmerno kvalitetu i generalno čitanosti definicija u tom trenutku. Znači nisam primetio neku veliku razliku. Sad se po komentarima javljam samo kad vidim da dobra defka ima skor tipa 10-2 posle nedelju dana, kad je vrhunska stara defka slabo ocenjena i kad oću da kažem da je neka defka govnurdetina neopevana(u najviše slučajeva je ovo poslednje).
    Svega i svačega ima i po komentarima i po četu, po forumu a sam Bog zna čega sve ima po PVTovima al mene bole kurac za to, jer meni ni iz džepa ni u džep. Ako će to da me nervira treba da se ubijem.
    Sad nit čitam nit pišem i da kad rešim da pročitam pratim konemtare jerbo me mrzi da čitam neki sastav od strane i po a da neko pre mene nije prokomentarisao da to valja. Pratim komentare proverenih autora ne svačije normalno, al to ne znači da ako je lupam Agilni reko da je defka dobra ili odlična da ću ja da dam plus automatski, kolko puta sam davao minus ne sviđa se svakom isto.
    E da i skačete sami sebi u usta, šatro vas zabole za pluseve i ocene a smeta vam ako neko skuplja ocene kroz komentare ili ovako ili onako, ako vas boli kurac boli vas kurac a ne otvara se tema o tome na svakih mesec, dva. Ili te boli kurac za ocenjivanje ili ti je ocenjivanje bitno. Svrbi me kurac da li je ovaj ili onaj skupio više pluseva preko komentara, četa, PVTa jerbo me generalno svrbi kurac i za defke (i moje i tuđe) i za ocenjivanje tih istih defki i da li sam 601. ili 509. na listi a neko ko je po komentarima non stop me prešao u međuvremenu i tako to. Tako da ne razumem kako vas svrbi kurac al vas ipak pogađa, daj odlučite se ili je jedno ili drugo.
    Komentari su bitan deo sajta kao i sve drugo a još pomažu čitanost pa su možda i bitniji a ako je neko od autora namako koji plus na to zabole me, je l' imam ja nešto od toga što sam ja ispred toga na rang listi ili što me je taj prešao? Nemam, a pošto nemam ništa od toga zabole me kurac onda.
    Izbiće rat na kraju zbog jednih koji komentarišu defke i zbog drugih koji po ceo dan seru po ovima što komentarišu defke.

  13. PROVIRONE NAĆIĆEMOTE U GRADU!!!!1

  14. Ja mislio da ti pitaš za sportske komentatore

  15. realno kuzmane ne bi ni ja čitao, mlogo ima lolo

  16. PROVIRONE NAĆIĆEMOTE U GRADU!!!!1

    I BOLEĆE TE. JAKO!!

  17. I šta bi, imal te sekte na kraju ili ne?
    Ako je ima mnogo bih voleo da budem član, nego što me mrzi da komentarišem pa ako bi moglo da ja ne čitam ništa a vi moje ponekad da obiđete i zalijete, đubrenje stop.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.