Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa ima jebote, vidiš li ti?
:facepalm: bem ti pretragu.
:stidi se u ćošku 5 minuta:
О животе луталицо...
stidim se :( a tražila sam i nije iskočio izraz
odo'
Ma ne bre Provirone, nisam se osetio prozvanim, daleko bilo, već sam samo hteo da ukažem kako neki ljudi jednostavno kroz komentare komuniciraju. Samo to.
Fala na lepim rečima svakako, jer sigurno ti je jsano koliko je teško Vukajlijašku bagru odvući od kompa, ajoš ih naterati da trče........au lololo
И да се исправи овај назив теме, ово је неки баг.
Треба да пише "Друштвени паразит или само стереотип?"
Кацам већ на теми, имам и ја нешто да изјавим за дневник. Није ми јасно чему полемика око коментарисања, 2 године сам на сајту допринос ми раван нули али то на страну. Ја лично јаааако ретко коментаришем, али... Што би мене или било кога другога требао да боли курац што неко коментарише тамо некоме дефку па му довлачи плусеве и те муње. Зашто се толико оптерећујете аман? Па јеботе навлачи и ти ко ти брани, само немој сад неко да баци спику то је мени испод части и та срања, ако ти је испод части матори ћути и не серендај другима јебено. Толико. Уздравље...
Provirone, pre nego što pročitam tvoj ceo post... ne brini, nisam se prepoznao u tvom uvodnom postu (u nekim kasnijim, drugih autora, pomalo), ali sam samo odabrao stranu u celom malom "ratu" komentatora i četera, uz višak slobodnog vremena. Sprdnja bre. Pa sa Čakom ću neke subote piti pivo, a nadam se uskoro ponovo i sa tobom.
Ja ću ga prvo našamarati u kraju lololo
Mada pre neki dan kada sam ga zvao bio je nešto bolestan pa mu možda progledam kroz prste :)
I bre, VOS je moja ideja, MOJA!!! +++
Navika, jebi ga, lolo.
To jeste tačno. Ja sam nekako ispao idejni tvorac, ali Agilares je to smislio. Ja sam neki kao fazon realizator.
Možete da me povredite, ali ne i da me povredite.
P.S. Džoni - BEŽANIJA CELA CRVENO BELA LOLO
Кхм кхм кхм! :Р
Bolje da si napisao da je dupe davao za pozitivne komentare i pluseve :D
Pozdravljam vas ljudi, Smorka out! +++ ups, profesionalna deformacija
Jes vidiš, možeš Buxnu da pozoveš i onda sam najeb'o lolo
Što je najjače od svega Enemi i ja samo jedno godinu dana ranije diskutovali o tome i nešto hteli da napravimo.
Neka bude VOS je NAŠA ideja.
Zašto ja ne znam za ovo?!? MINUS.
amin ;)