U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
форестер је про дркач
Док сам ишао у средњу замишљао сам професорку математике како је дерем на столу у учионици, и на матури ме пољубила. Само то.
Joj, Šir Kane, pa što je nisi odveo u neku mračnu odaju i muževnim glasom rekao: "Grrr, izvadi mi korijen iz nepoznate!!!!"?
Samo bolbasting, štiklama i martinkama, gnječenje, gaženje i šutiranje snoge nanogu
Joj, Šir Kane, pa što je nisi odveo u neku mračnu odaju i muževnim glasom rekao: "Grrr, izvadi mi korijen iz nepoznate!!!!"?
Dao sam joj cveće, neko što izgleda kao lokvanj ili razvaljena cupi, sa nekim pipkom u srdini. Na žalost samo to.
ovakav cvet
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8f/Strange_pink_flower.JPG
Public Pick Ups konkretnije Public Agent kul je
После се чудиш што си добио само пољубац, а поклонио си јој цвет који изгледа као псећи курац.
Realno gledajući i to je nešto.
Za ovaj cvet kucao sam strange flowers.