Šta vas je poslednje toliko nasmejalo da su vam suze pošle

1. lik koji je na utovaru peska reko da ne može da ostane kući, a taman mu došla riba na utovar, jer mora na utovar lololololo

2. Rečenica moje babe.
    Odemo neki dan kod nje da kupimo sjeno. Taman tih dana bio je sami vrhunac upletenosti poplava u sve moguće, pa tako i u razgovore koji se odvijaju i u hladu te njive. Ta njiva stoji na brdu, sa desne strane rijeke, i gleda na drugo brdo, koje je sa druge strane rijeke.
    Vodi se žučna rasprava o gorućim pitanjima: ''da li davati pomoć direktno u ruke ili nekoj organizaciji?'', ''da li davati pomoć?'', ''zašto pomoći kada mi je ona izbjeglica spavala tu tri mjeseca a danas mi ni hvala ne zna reći?'' i tako dalje, kad se javlja baba iz minusa, zagledana u to brdo sa suprotne strane i govori: ,,Vidi Dragutinove kobile...''

3. A kobila burazeru ma nema je, ja zumiram pesto puta ne vidim ništa ali sam ipak, da nadjačam babu, rekao da ima previše mušica oko Dragutinove kobile, otkud tolike mušice jebote!

4. Ај се сабери мало па пробај поново, ништа ја тебе не разумем

5. Ај се сабери мало па пробај поново

6. rabin,pitaj nekoga ko ima mozak da ti objasni

7. Poslednje me je jako nasmejalo kad sam čuo urlike maike Stevanove priliko batinjanja.

8. naopačke marsovka

9. Ауу, оплакао сам сајнид ен хепинес.

10. naopačke marsovka

Eee trebalo je da vidiš facu Indijca nekog, dok sam pričala sa kumom u Dubaiju, pa skontao da sam naopaka :D

11. http://www.youtube.com/watch?v=hANafh9MvVU

Odgovori na komentar Tanje Savic, posebno korisnika pod umetnickim imenom ,,Karbar pelencijoni". Inace pesma je odlicna, iako je obrada.

12. враћао сам четрес пута кад испада кроз прозор и јецао сам, стомак ме заболео

13. Ја сам сад уватио да гледам клипове са триповима, оћу се угушим.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.