Dueli autora u definicijama - PRIJAVE (prijavljivanje gotovo, grupe određene, izrazi za definicije podeljeni)

1. nema veze, minus je minus :)

2. Nienna će da odere Agilnog!!1 Grupe 1, 8 i 11 deluju najzanimljivije. Moja (13) je verovatno po rankingu najujednačenija. Svejedno, nema nijedna grupa smrti.

3. Ja sam već sastavio defku :)

4. Kurajberu, lako ti se kurčiti kad si u grupi sa Maltom i San Marinom. :P

5. Kurajberu, lako ti se kurčiti kad si u grupi sa Maltom i San Marinom. :P

Danas svi igraju fudbal :)

6. E da ZYc, jedan predlog. Tabele i sve to stavi u prvi post.

7. Džoni, ja još malo pa završio telo tek lolo

8. A odličan smo naslov izvukli. Da se ne mučimo onako. Jedan od najboljih sigurno.

EDIT: Verovatno ćemo svi slično razmišljati jer se samo nameće šta da definišeš, ali ja neću fantazirati. Idem na to što se nameće :)

9. Danas svi igraju fudbal :)

Зашто мени нико не одабере ту дефку лоло
    Једва чекам окршај Сленгилaресa и Бурзумовог дуплог.

10. Nienna i Zurlovan. Jedan predobar, jedan preluuud! Kako s obojicom u isto vreme, recite vi meni! :D

11. Ima li mjesta jos

odgovr: Šta ti naslov teme govori?

12. Kako s obojicom u isto vreme, recite vu meni! :D

Pitaj Baršunastog ako ima vremena da ti pomogne :)

13. Verovatno ćemo svi slično razmišljati jer se samo nameće šta da definišeš, ali ja neću fantazirati. Idem na to što se nameće :)

Ja nešto mnogo fantaziram, ali valjda neće biti toliko loše s obzirom da se takmičim protiv prvoligaša i duplo starijeg čoveka :D

14. Sreća vaša što nisam stigao da se prijavim!

15. Auh, biće zajebato :)

16. Pitaj Baršunastog ako ima vremena da ti pomogne :)

Da lololo

Baršunasti zna te trojke i ta ljubav kako ide :)

17. Sjebaću Arlovskog isto kako ga je Fedor sjebao! A Chavez je ionako krepao!!1

18. Jebga, nisam bio tu da se prijavim ali probaću bar da ispratim duele.
    Bravo za inicijativu i neka najšaljiviji pobedi.

19. Gde su bukmejkeri, gde su kvote za prvo, drugo i treće? :)

20. ja sam siguran da će Barsa uzeti titulu :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.