Dueli autora u definicijama - PRIJAVE (prijavljivanje gotovo, grupe određene, izrazi za definicije podeljeni)

  1. Сад кад гледам остале појмове, враћа ми се онај осећај из школе "Брате, како се мени нису пала њихова питања, то сам баш учио" :)

  2. Brus, na Božoa Barselonu misliš? ;)

  3. Prva grupa duelaša ima kilažu k'o da pet članova učestvuje u nadmetanju.

  4. Ajmoooo ovde semenke, semenke, kikiriki peceni, kikiriki prženi, (defka povoljno, defka povoljno), ajmoo kokice, kokice...

  5. setio se od prekjuče, pita me šurak šta mislim o Barsi, ja kažem da će pobediti, on ode i kladi se na Bajern - sutra kuvamo gulaš u kotliću, on časti :)

  6. Oćemo praviti kladionicu?

    odgovor: Može, stavite u "razno".

  7. povoljno pišem defke za turnir, gej stop, cimanje stop...

  8. tor&ma
    Ajmoooo ovde semenke, semenke, kikiriki peceni, kikiriki prženi, (defka povoljno, defka povoljno), ajmoo kokice, kokice...

    Imaš li POM-POM?

  9. setio se od prekjuče, pita me šurak šta mislim o Barsi, ja kažem da će pobediti, on ode i kladi se na Bajern - sutra kuvamo gulaš u kotliću, on časti :)

    Mas'an dobitak znači :)

    Oćemo praviti kladionicu?

    Imam insajder informaciju da su dva renomirana autora i dalje pod uticajem prvomajskog koktela gudrovine i alkohola, te nisu u stanju da pokažu maksimum. To bi se moglo naplatiti.

  10. E, a ček malo Niena je već izbacio defku. Je l' može odmah da se izbaci il' se čeka sutra?

    odgovor: Slobodno objavi odmah, jer je skor nebitan, pošto se gledaju samo glasovi na temi za glasanje, koja će biti otvorena po objavljivanju svih definicija.

  11. Па сви смо избацили Џони, избацује се сутра до 18 сати.

  12. meščini da je svejedno - ne zavisi uspeh od pluseva nego od glasanja

  13. A-ha, ček primer da sastavim :)

  14. Uim Boga i sasrećom!

    Arlovski čekam te u sledećem kolu!

  15. Није да се рекламирам, а рекламирам се ал' и ја сам објавио, није да је то битно за такмичење него ето да кажем. О бја ви јо!

  16. Све најбоље, сад сам дошо из кампа тако да нијесам стигао да се пријавим. Испратићу и кладићу се лајв.

  17. ЈЕДАН ВАШ ПЛУС МЕНИ 'ЛЕБА!

  18. Sve do sada napisane defke su predobre. Ako nije problem, podsetite autore koji još nisu napisali defke, da to urade, ako ih imate na fejsu. Hvala unapred.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.