Posavetujte sa Vašim apotekarom

  1. Probaj da vajaš glinu. Onako, bez unapred određenog plana, mesiš i čekaš da vidiš šta će ispasti. Ne rešava problem nesanice ali baca mozak u alfa talase pa se ipak odmoriš kao da si meditirao.

  2. Pokusaj da zaspis pored upaljenog televizora, nemoj da ga utisavas. I nikako muzika, nadji neki kanal gdje je stalno neka prica. Ja spavam uz discovery ili history. Slusaj, zatvori oci i zaspaces.

  3. A afirmacije? Recimo: "Dok tonem u miran san, razmišljam o danu koji je upravo prošao. I znam da me sutra čeka novi dan." I tako samo to ponavljati pred spavanje, naglas ili u sebi. Bitno da je to jedina misao :)

    ja se izvinjavam ako ovo spada u bajalice, ali šta je alternativa faramakologiji da je pozitivno vrednovano kao "ozbiljna pomoć", i kako pomoć da bude unapred ozbiljna, valjda tek kada pomogne. :)

    Znam sve to sa aktivnostima i tako to, ali joj, ne radi. Sad još neko da mi se javi sa Zdravomarijama ili brojanjem ovaca... Uostalom, nema veze.

  4. Ја се пре неко вече успавао уз ртс1, око пет сати кренули попови мислио сам да сам умро!

  5. A afirmacije? Recimo: "Dok tonem u miran san, razmišljam o danu koji je upravo prošao. I znam da me sutra čeka novi dan." I tako samo to ponavljati pred spavanje, naglas ili u sebi. Bitno da je to jedina misao :)

    Hvala ti, Marcipan, to me podseća malo na neke mantre koje sam ponavljao i ponavljao u sebi davno, vizualizovao sto raznih čudesa, oblika i zvukova, al jednostavno nisam taj hindu i mahajana tip, nisam dovoljno uravnotežen, nemam kontrolu :) Tešim se sad misleći na Siorana i njegove nesanice, al naravno da nisam ni tu neki kapacitet.

  6. A afirmacije? Recimo: "Dok tonem u miran san, razmišljam o danu koji je upravo prošao. I znam da me sutra čeka novi dan." I tako samo to ponavljati pred spavanje, naglas ili u sebi. Bitno da je to jedina misao :)

    ja se izvinjavam ako ovo spada u bajalice, ali šta je alternativa faramakologiji da je pozitivno vrednovano kao "ozbiljna pomoć", i kako pomoć da bude unapred ozbiljna, valjda tek kada pomogne. :)

    Vidi, možda zvuči smešno, ali i ovo pomaže. Meni često majka kaže pred spavanje samo lepe misli, ništa negativno...

    A sa Panijem se nikako ne mogu složiti. TV izbaciti iz spavaće sobe pod obavezno!

    I šta još možeš da probaš ako si baš toliko očajan - masaže i tretmani eteričnim uljima. Zamoli devojku/ženu da te izmasira eteričnim uljem od lavande, ili neka kupka da padne... :)

    Ako piješ čaj, ne valja preterivati - jedna filter kesica je sasvim dovoljna, jer i one sadrže tiamin, koji hoće da te malo "digne"...

  7. Бромазепам од 1.5 и 3 милиграма исто могу да произведу позитивне мисли лоло

    Много трансферишете са бапским лековима

  8. jedini čaj koji sam probao da na mene deluje uspavljujuće je kombinacija majčine dušice, hajdučke trave i indijskog čaja sa mnogo šećera ili meda...

    kažem ti lepo, uzmi glinu i mesi, čuda radi...

  9. Tešim se sad misleći na Siorana i njegove nesanice, al naravno da nisam ni tu neki kapacitet.

    Jeste me to podsetilo, ali nikako, nemoj da ličiš na njega, neee!! :) Možda za literaturu dobro, ali ipak ne. Spavaj! :)

    kažem ti lepo, uzmi glinu i mesi, čuda radi...

    Ako je lekovita, još bolje... :)

  10. Hvala, dobri ljudi... Za sada ću se držati voajerisanja treće smene na četu Vukajlije, stalkovanja vaših profila na Vukajliji, Fejsbuku i Tviteru, gtalka sa osobama u drugim vremenskim zonama i onlajn razgovora sa inteligentnim robotima za konverzaciju :) I ako čitucnem ponešto :)

  11. I za kraj ti ostane da pukneš lovu za Dormeo... lolololo

    Doduše, i ja imam jastuk, uzeli moji, pa rek'o uzmite i meni kad već uzimate. Mogu ti reći da mi više prija od običnog jastuka...

  12. Зна неко неког ко има дормео, хоћу да узимам али то је још новина код нас..па ме занимају утисци.

  13. Знаде ли неко где може да се обави спаљивање капилара у носу?

  14. Знаде ли неко где може да се обави спаљивање капилара у носу?

    S takvim nikom, idi negde na Kosovo ili Albaniju, ima da ti spale i kapilare i nos.

  15. Xaxaxaxa... dodži kod mene, Srbine, završiću ti ja sve...

  16. Јеботе ал сте ме спустили, идем сад у ћошак да размишљам о томе како сам смео са таквим ником да уђем на вукајлију, сајбер окупљалишту најуберкул ликова.

    Xaxaxaxa... dodži kod mene, Srbine, završiću ti ja sve..

    Оћу, како оно беше улица? Пичкопаћеника 51?

  17. sve znaš. naprijed, nemoj se izuvati.

  18. Srbin1389
    Знаде ли неко где може да се обави спаљивање капилара у носу?

    buraz, termokauterizaciju možeš da odradiš gde god ima ORL odeljenje. Samo, potrebno je prvo odraditi pregled, da lekar ustanovi da je termokauterizacija potrebna. To ti je smešan zahvat, anestezija i pljas, pljas... samo prvo proveri da li je ona zaista potrebna.

  19. izasao mi je herpes na usni velicine zenske glavice,ne mogu ni do pola da zatvorim usta...namazal sam serol gelom i pomaze prilicno,splasnjava

  20. Iz te čaše svi su pili...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.